Διέρρευσε εικόνα του Xiaomi Black Shark 2

Xiaomi, Διέρρευσε εικόνα του Xiaomi Black Shark 2

Η πρώτη hands-on φωτογραφία του Xiaomi Black Shark 2, εμφανίστηκε μέσω λογαριασμού στο Twitter. Πρόκειται για το gaming smartphone της εταιρείας το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

Εν αναμονή, της κυκλοφορίας του Xiaomi Black Shark 2, είδαμε φωτογραφίες hands-on του νέου smartphone της εταιρείας.

Έως τώρα αυτά που γνωρίζουμε, είναι πως η συσκευή θα έχει Snapdragon 855, με 8 GB RAM και Android Pie. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, βαδίζει στα βήματα του πρώτου Black Shark και του Black Shark Helo.

Η κάμερα της συσκευής, φαίνεται πως είναι πάνω αριστερά. Πρόσφατα η Xiaomi παρουσίασε το 27W fast-charging για το Mi 9, οπότε είναι πολύ πιθανό να το δούμε και στο Black Shark 2. Φήμες θέλουν η συσκευή να έχει ένα πολύ μικρό bezel στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ θα έχει Game Turbo.

Μένει να δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια, προκειμένου να μάθουμε και όλες τις λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα τα χαρακτηριστικά και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Android Smartphones Black Shark 2

Black Shark 2 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το gaming smartphone Black Shark 2 με σύστημα υδρόψυξης και πλήθος ρυθμίσεων για overclocking.

Smartphones Black Shark 2 featured

Αυτό είναι το Black Shark 2 και ανοίγει νέους ορίζοντες στο mobile gaming

Ανακοινώθηκε κι επίσημα το νέο smartphone Black Shark 2 με Snapdragon 855 και Ludicrous Mode με όλη η δύναμη της CPU μεταφέρεται στο παιχνίδι χωρίς να πέφτουν τα frames.

Smartphones Black Shark 2 Xiaomi

Xiaomi Black Shark 2: Με Snapdragon 855 και 12GB RAM το νέο gaming smartphone

Το Black Shark 2 κυκλοφορεί επίσημα στις 18 Μαρτίου και η Xiaomi μόλις χθες, δημοσίευσε τα χαρακτηριστικά του νέου gaming smartphone.

Smartphones Black Shark 2

Black Shark 2: Gaming smartphone Snapdragon 855 και 12GB RAM;

Το Black Shark 2, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Απριλίου και το Geekbench αποκαλύπτει ότι θα έρθει εξοπλισμένο με Snapdragon 855 και 12GB RAM.