Doogee V: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη και design μεταξύ iPhone X, Galaxy S9

Η Doogee δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην χώρα μας, όμως πρόκειται για έναν ανερχόμενο Κινέζο κατασκευαστή smartphones με αξιόλογες και προσιτές προτάσεις. Η εταιρεία προσπαθεί να παρουσιάζει συσκευές που ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ακριβότερων μοντέλων σε χαμηλότερες τιμές, ενώ τα νεότερα κινητά της φέρουν και φουτουριστικό σχεδιασμό.

Ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks) έφερε στην δημοσιότητα μια εικόνα που παρουσιάζει έναν εκ των μελλοντικών εκπροσώπων της Doogee για το 2018. Η ονομασία του είναι Doogee V και αν οι πληροφορίες του Blass είναι αληθείς, κάτι πολύ πιθανό, τότε θα κάνουμε λόγο για ένα από τα πρώτα κινητά με ενσωματωμένο αισθητήρα αποτυπωμάτων στην οθόνη. Εκείνη θα έχει μέγεθος 6.2 ίντσες, με την αναλογία της να μοιάζει από την φωτογραφία για 18:9. Αρκετά “ενδιαφέρουσα” είναι και η σχεδιαστική γραμμή που φαίνεται να ακολουθεί η Doogee, καθώς το πίσω μέρος θυμίζει πολύ τα renders του Galaxy S9+, ενώ η εμπρόσθια πλευρά έχει πάλι κάτι από το επερχόμενο Galaxy S μοντέλο, αλλά φυσικά και το notch του iPhone X.

O @evleaks δεν γνωστοποίησε την περίοδο ανακοίνωσης του smartphone, κάτι που ενδέχεται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες της χρονιάς. Παρά το γεγονός πως το Doogee V δεν θα φέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό, θα συγκεντρώσει σίγουρα τα βλέμματα των φίλων της τεχνολογίας λόγω του ενσωματωμένου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Πλέον αναμένουμε την επισημοποίηση του V από την Doogee, όπου και θα μάθουμε αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πηγή

Σχόλια

  • Ο κινεζος αντιγραφει samsung που αντιγραφει apple που αντεγραψε HTC. Και φτανουμε να πουλανε περισσοτερα οι αντιφραφεις παρα ο οριτζιναλ δημιουργος. Μηνυσεις επρεπε να κανει να τους τα κλεισει τα μαγαζακια αλλα εχε χαρει που πρωτοπορει στα vr και δε τη νοιαζει τοσο την htv

  • Και εγινε που ειναι αντιγραφή; αφου και οι αλλοι αντιγραφουν. Το θενα ειναι να ειναι καλη κατασκευή

  • Καλό για να ξυπνήσουν οι άλλες εταιρείες αλλά προσωπικά πιστεύω η doogee είναι η χειρότερη μάρκα από τις κινεζικές. Τρεις αγορές από φίλους και οι τρεις βγήκαν σκάρτες. Τυχαίο? (δεν νομίζω) δοογγε ποτε

  • ....ναι,αλλά καφετέρια θα παίζω μπάλα με 2 σουπερ ντουπερ φόνια....κάνα μισάωρο θα το έχω με πλάτη πάνω,τσουπ,s9...τούμπα μετά,τσουουουπ...iphoneX....γατάκια!!!

  • Αν ήμουν στην Κίνα , θα έφτιαχνα εταιρεία με όνομα Apricot (Βερίκοκο) , θα έβαζα το αντίστοιχο σχέδιο στην πλάτη ενός τηλεφώνου, θα το ονόμαζα apiphone και γειά σας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.