Smartphones

Elephone: Ετοιμάζει bezel-less smartphone με selfie κάμερα στην πλάτη

Το απόλυτο trend φέτος είναι smartphones τα οποία έχουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Το λεγόμενο bezel-less design το είδαμε να υιοθετείται από μοντέλα όπως το Xiaomi Mi MIX, αλλά και ναυαρχίδες μεγάλων ονομάτων όπως LG G6 και Samsung Galaxy S8.

Τα περιθώρια τα οποία γίνονται όλο και μικρότερα δεν αφήνουν χώρο για κομμάτια όπως το κεντρικό κουμπί, το οποίο πλέον αφαιρείται, αλλά και την εμπρόσθια κάμερα.

Οι Κινέζοι κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να μην υιοθετήσουν το συγκεκριμένο design και η επόμενη που θέλει να μας εντυπωσιάσει με τα ανύπαρκτα περιθώρια είναι η Elephone.

Η Elephone δημοσίευσε μια εικόνα teaser που δείχνει το επάνω μέρος ενός smartphone, το οποίο δεν έχει χώρο για την selfie κάμερα. Η εταιρεία προτείνει έναν νέο δικό της τρόπο για την selfie κάμερα, η οποία είναι τοποθετημένη στην πλάτη και εμφανίζεται όταν την χρειαστείς.

Δυστυχώς δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία, αλλά αυτή φαίνεται πως θα είναι η ναυαρχίδα της, που λογικά δεν θα αργήσει να ανακοινωθεί.

Πηγή

Σχόλια

  • Και να σου πέσει κάτω όσο αυτό το ματζαφλαρι είναι σηκωμένο :) κλαις τα λεφτά σου. Ηαηααηαη

  • Δεν την εμπιστευομαι με τίποτα σαν εταιρεία. Εχω διαβάσει για διάφορα προβλήματα που είχαν οι προηγούμενες συσκευές της.

  • Παρομοίως δεν ακούω θετικά πράγματα για την συγκεκριμένη επομένως δεν μπορώ αψηφιστα να δικαιολογήσω την αγορά κάποιου κινητού της.

  • καλα ολοι ειδήμονες εδώ μεσα μια χαρα τηλεφωνα είναι παρα πολύ καλα για τα λεφτα τους
    εκτος αν καποιοι νομιζουν ότι γινονται οι εταιριες με κανα χιλιαρικο χωρις κανενα ελενχο από κανεναν και βγαινουν και πουλανε τα προιοντα τους παγκοσμια χωρις να αξιζουν .ΕΛΕΟΣ αντε παιδια κανετε και εσεις μια μπορειτε.

  • Πάντως σε μερικά χρόνια που θα βρούμε λύση για να ενσωματωθούν όλα κάτω από το γυαλί αυτό θα φαίνεται έτσι τόσο αστείο ....

  • Η καλύτερη δυνατή υλοποίηση edge to edge σχεδίασης με selfie κάμερα. Γιατί η κάμερα στο κάτω περιθώριο όπως ήταν τα Aquos της Sharp και το πρόσφατο Mi MIX της Xiaomi είναι πολύ άβολο και αντιαισθητικο κατ'εμέ.
    Ωραία σκέψη για την Elephone της το δίνω!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.