EMUI 10.1: Αυτά είναι τα Huawei smartphones που θα αναβαθμιστούν

EMUI 10.1, EMUI 10.1: Αυτά είναι τα Huawei smartphones που θα αναβαθμιστούν

Πριν μερικές εβδομάδες, η κινέζικη κατασκευάστρια παρουσίασε τα τελευταία της flagships. Εκτός από τα Huawei P40, η εταιρεία αποκάλυψε και το νέο EMUI 10.1 το οποίο τρέχουν τα νέα smartphones της.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση των Huawei P40, έγινε γνωστό ποια smartphone της εταιρείας θα πάρουν το EMUI 10.1 και ποια Honor θα αναβαθμιστούν στο Magic UI 3.1.

Η επίσημη λίστα

Σε ένα event, η κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε επίσημα τα Huawei smartphones που θα λάβουν την τελευταία έκδοση της ROM της. Επίσης, αναμένουμε σύντομα η Honor να ανακοινώσει επίσημα τα smartphones της που θα αναβαθμιστούν στο Magic UI 3.1.

Τα περισσότερα έξυπνα τηλέφωνα της λίστας έχουν πάρει ήδη τις πρώτες closed beta. Οπότε, περιέμουνε σύντομα να διατεθεί μέσω OTA η πρώτη stable έκδοση του EMUI 10.1, αρχικά στην Κίνα. Η αναλυτική λίστα των smartphones είναι η ακόλουθη:

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηρόλικα

Ξέρουμε πότε θα γίνει η αναβάθμιση?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Θα μαθαίνουμε σταδιακά για την διάθεση της εκάστοτε αναβάθμισης και θα ενημερώνουμε από εδώ.

Αλεξανδρος

Καλα που υποστηριζει της αναβαθμισεις των συσκευων της εγω προσωπικα δεν ξαναπερνω εχω παρει Ρ2pro κ ακομη με 9.1 ΕΜUI να κοροιδευουμε APPLE με 1κ χιλιαρικο αλλα τουλαχιστονεκει ρε φιλε της συσκευες ακομη του 2015 της υποστηριζει

Anon

Ναι και εχουν γινει χειροτερες σε μπαταρια, ταχυτητα. Τι να την κανω μετα την αναβαθμιση για να λεω απλα οτι εχω το νεο ios?

Νίκος

Μα καλά το p20 pro, πως είναι δυνατόν να το αφήνει απ έξω;; κανόνικα όσα τηλ μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε εκδόσεις Android θα έπρεπε να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη

Χρήστος

Σε παλαιότερες ενημερώσεις το περιελάμβανε το P20 pro τώρα στην τελευταία ενημέρωση το έχει απέξω αίσχος!!!!!! είναι μεγάλη κοροϊδία?

The boshoppler

Στο mate 20 lite, αναγνωρίζει την έκδοση 10.1 ως αναβάθμιση αλλά δεν την εκτελεί..

Άρης

mate 10 Pro δεν θα αναβάθμιστει???

Ends

Ρε παιδιά και να μην αναβάθμιση μερικά μοντέλα που είναι το πρόβλημα? Αρκεί το τηλέφωνό σας να δουλεύει σωστά και να υποστηρίζεται με security patch . Σιγά τα λάχανα πλέον όλες οι εταιρείες έτσι είναι όλα είναι μπίζνες

Γιάννης

Ε δε μπορεί να βγάζει απέξω P20-P30 lite. Αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από Huawei. Είχα P9 δε πήρε τίποτα, μετά P30 lite δεν παίρνει την 10.1.
Έκανα αλλαγή φέτος σε S10+ και έμαθα τι θα πει update. Άγνωστο για πόσο ακόμα αλλά μέχρι τώρα τον σέβεται τον χρήστη η Σάμυ. Η. Huawei σε αντιδιαστολή, το έχει χάσει το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο.

Alex

Μόνο αυτές οι συσκευές; Ούτε η σειρά Υ ούτε η σειρά P smart? Μόνο οι συσκευές υψηλού κόστους. Μετά να μην απορούν για τους πέρασε η XIAOMI.

Στέφανος

Πάντως είναι ντροπή που η huawei δεν δίνει και το emui 10.1 στη σειρά p20 αλλά και στο p30 lite. Ούτως ή άλλως έχουν το απαραίτητο hardware για να το λειτουργήσουν..

Δημήτρης Δρόσος

https://www.huaweicentral.com/emui-10-1-eligible-devices/.
Δεν αποκλείει το P30 lite…..

Panjo

Σήμερα και ολας αποχαιρετώ για πάντα την Huawei που δεν αναβαθμίζει το p20 pro. Αρχίζω να πιστεύω ότι η xiaomi είναι ποιο σοβαρή εταιρεία που μέχρι και σε κινητά τετραετίας έχει δώσει Android 10

Chris

Τα Huawei p smart 2018 2019 και γενικώς τα p smart γτ δν θα πάρουν ενημερώσεις; Μόνο τα high range κινητά θα πάρουν τα midrange τι εχουν;

Ηλιας

Το honor 10 lite θα πάρει την αναβάθμιση!!!

Konstantinos

Ρε παλικάρια έχετε όλοι κινητό αλλά δεν σκαμπαζετε μια. Διαβάζω αυτά που γράφετε και γελάω. Ο ένας θα φύγω από huawei ο άλλος πήρε Samsung…. Χαλαρώστε. Η αναβάθμιση θα γίνει σε p20 pro p30 Lite και mate 10 pro όπως και σε άλλα κινητά. Απλά ξεκινάει από τις ναυαρχιδες. Όταν τελειώσει με αυτές θα πάει στα πιο κάτω μοντέλα. Δεν γίνεται να πάρουν όλα ταυτόχρονα update. Νονιο θέλει?

Κωστας ΜΠ

Πες τα ρε φιλε Η αναβαθμισει τους ενδιαφερει οτι τα τφ ειναι σκυλια και δεν βγαζουν προβληματα αυτο δεν τους αφορα Αστους να πανε σε αλλη εταιρια και να τρεχουν Εγω φιλε εχω κινητο της huawei πριν ερθει καν ελλαδα και ολα μου τα τφ απο τοτε ειναι χωρις κανενα προβλημα ποτε σε κανενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.