EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

EMUI 10, EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

Πρόσφατα η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε τη Huawei Developers Conference που θα λάβει χώρα στην Κίνα μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου. Ακολουθόντας τα βήματα της Google και της Apple, έτσι και η Huawei την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα κάνει ένα keynote, στο οποίο οι φήμες ήθελαν να πραγματοποιήσει μία μεγάλη ανακοίνωση.

Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, διότι η Huawei ενημέρωσε την ιστοσελίδα της Huawei Developers Conference 2019, και καταχώρησε μία αναφορά για την παρουσίαση του EMUI 10.

EMUI 10, EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικά νέα τόσο για την κινέζικη κατασκευάστρια όσο και για όλους τους κατόχους Huawei smartphones. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ Huawei και Google.

Σύμφωνα με φήμες, το EMUI 10 ακολουθεί την γνωστή φιλοσοφία του UI της εταιρείας, και θα αποτελεί αναβάθμιση του EMUI 9.1, το οποίο αναμένεται να τρέχει σε 230 εκατομμύρια συσκευές όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση τους. Επίσης, περιμένουμε ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη στην εφαρμογή της κάμερας, προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και βελτίωση της ταχύτητας απόκρισης.

EMUI 10, EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

Προφανώς το EMUI 10 θα είναι βασισμένο στο Android Q, οπότε η ενημέρωση θα έρθει και με όλες τις βελτιστοποιήσεις που έχει προσθέσει η Google στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού.

EMUI 10, EMUI 10: Θα είναι σίγουρα βασισμένο σε Android Q και μάλλον θα το δούμε στις 9 Αυγούστου

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από το EMIUI 10, ποιες συσκευές θα αναβαθμίσει η εταιρείας και πότε θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog για να μάθετε τα νέα πρώτοι από όλους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.