Έξι smartphones της Huawei παίρνουν το EMUI 9, αναμένεται η αναβάθμιση 230 εκατομμυρίων συσκευών

EMUI 9.0, Έξι smartphones της Huawei παίρνουν το EMUI 9, αναμένεται η αναβάθμιση 230 εκατομμυρίων συσκευών

Στις 12 Απριλίου, η σειρά Huawei Mate 20 θα πάρει την public beta του EMUI 9.1, παράλληλα η Huawei ανακοίνωσε την πέμπτη παρτίδα smartphones που θα αποκτήσουν το EMUI 9.0 βασισμένο στο Android 9 Pie. Σε αυτή τη παρτίδα υπάρχουν συνολικά έξι συσκευές της Huawei και της Honor.

Οι συσκευές αυτές είναι το Honor Play 7X, το Honor 9 youth version, το Honor 9i, το Huawei Enjoy 7S και το Huawei Enjoy 8 Plus. Επίσης, στις 19 Απριλίου θα λάβει την αναβάθμιση το Huawei Enjoy 9 Plus.

Το update στο EMUI 9.0 είναι ήδη διαθέσιμο στο κοινό για εγκατάσταση, αρκεί να επισκεφθείτε τη διαδρομή “Apps > System > Software update” ή μέσω της εφαρμογής “Member Service” πηγαίνοντας στο “Service > Upgrade Early Models”.

Πριν μερικές ημέρες οι Huawei ανακοίνωσε 32 μοντέλα smartphones που έχουν πάρει ή θα πάρουν το EMUI 9.0, οκτώ από τα smartphones αρχικά είχαν δύο εκδόσεις παλαιότερο Android από το Pie που θα λάβουν τώρα. Το νούμερο των χρηστών που θα πάρουν την αναβάθμιση αναμένεται να είναι 230 εκατομμύρια.

Στο παραπάνω πίνακα μπορούμε να δούμε και τις 32 συσκευές που ανακοίνωσε οι Huawei. Σύμφωνα με την εταιρεία, κάποιες από τις συσκευές βρίσκονται σε φάση εσωτερικών δοκιμών, άλλες σε τρέχουν ήδη μία τελική beta και άλλες έχουν ήδη λάβει την ενημέρωση.

EMUI 9.0, Έξι smartphones της Huawei παίρνουν το EMUI 9, αναμένεται η αναβάθμιση 230 εκατομμυρίων συσκευών

Με την κυκλοφορία του Huawei P30 η εταιρεία κυκλοφόρησε και το EMUI 9.1 το οποίο λέγεται ότι προσφέρει “βαθιά βελτιστοποίηση σε επίπεδο DNA και διαρκή ευελιξία πέρα από τη φαντασία”, full-screen navigation gestures, πάτημα του κουμπιού απενεργοποίησης για την ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού, νέο σύστημα αρχείων EROFS και GPU Turbo 3.0.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Αφού είναι στα κινέζικα …πως θα καταλάβουμε εάν πάρει το δικό μας???????mate 10 lite….

NikosAr

Πριν τα κινεζικά γράφει με αγγλικά …. και το δικό μου mate 10 lite δεν …!

Μιχάλης

Ξέρουμε τι θα γινει με το p20 lite γτ αλλού διαβάζω ότι θα πάρει αλλού όχι;;;

Bill

Ξέρει κανείς για το p9 lite 2017 αν θα πάρει την αναβάθμιση

Menia

Για mate 20 lite?

Δημήτρης

Ξέρουμε κάτι για το Psmart 2018;

Πανάγος

Με mate 20 lite ορε παιδιά τι θα γίνει..?? Θα το πάρουμε το emui 9 ή όχι..??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.