Smartphones

Essential Phone: Έχει πουλήσει μόνο 5.000 κομμάτια μέχρι στιγμής;

Το Essential Phone του συνιδρυτή του Android, Andy Rubin φαίνεται ότι δεν έχει βρει την αναμενόμενη απήχηση, με στοιχεία να υποδεικνύουν ότι από το ξεκίνημα των πωλήσεών μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί μόνο 5.000 κομμάτια.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στο περιβόητο smartphone του συνιδρυτή του Android, το οποίο λόγω του εμπνευστή του ήταν ιδιαίτερα αναμενόμενο.

Εν τέλει, μετά από την πολύμηνη αναμονή παρουσιάστηκε το Essential Phone με Snapdragon 835, 4GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο.

Όμως από τη στιγμή της παρουσίασης του μέχρι να ξεκινήσουν οι αποστολές μεσολάβησε κάποιο διάστημα κι απ’ότι φαίνεται πολλοί ενδεχόμενοι αγοραστές εν τέλει προτίμησαν άλλες συσκευές.

Σύμφωνα με τη BayStreet Research, η οποία καταγράφει τις αποστολές smartphone στις ΗΠΑ, η Essential έχει πουλήσει μόνο 5.000 συσκευές. Αυτό όμως δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Ωστόσο, δεν ακούγεται απίθανο. Η Essential καθυστέρησε αρκετά με τις αποστολές και τα 700 δολάρια που είναι το κόστος του δεν το καθιστούν είναι ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή.

Ακόμη, πολλοί χρήστες δεν ενθουσιάστηκαν με τον σχεδιασμό του smartphone, το οποίο διακόπτεται στο πάνω μέρος από την κάμερα. Οι κριτικές απ’όσους το αγόρασαν κάνουν λόγο για μια μέτρια συσκευή με αρκετά καλή και στιβαρή κατασκευή αλλά χαμηλή ποιότητα φωτογραφιών.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η εταιρεία είχε δηλώσει ότι η επόμενη συσκευή τους θα είναι εντελώς bezel-less. Αν όμως τελικά ισχύουν τα νούμερα, ίσως ο Andy Rubin σταματήσει το πείραμά του και δεν θα υπάρξει επόμενη συσκευή.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Σεπτεμβρίου 2017 21:14

Σχόλια

  • ρε παιδια τα turbo x πουλανε τοσο! αποκλειεται να ναι αληθινη ειδηση!

    αν ομως δε τα πηγαινει καλα ,θα ναι αδικο, ειναι μια καλη προσπαθεια !

  • Εε λογικό μου φαίνεται είναι καινούργιο όνομα στην αγορά πόλις κόσμος και δεν το ξέρει

  • Είναι πολλά τα λεφτά Άρη (Andy) για πρώτη συσκευή.. και όχι και τόσο καλή για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό..

  • Προς το παρόν φαίνεται αν και ωραία συσκευή να μην είναι ιδιαίτερα ελκυστική.... πολλή μεγάλη καθυστέρηση στις παραλαβές, ακριβή (στα ίδια χρήματα πολλές επιλογές), έλλειψη υποστήριξης και διαφήμισης (ξεχνάς ότι υπάρχει)..... δεν είναι θετικά όλα αυτά με μόνο θετικό όταν βγήκε οι ο ωραίος σχεδιασμός ..πλέον μέχρι και η apple έκανε παρόμοιο στα 800 δολλαρια.
    χαχα πω πω ζήλια κάποιοι για την Sony την ονειρεύονται παντού και την φθονούν χαχα.... να τους ενημερώσουμε ότι η Sony μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της ...αλλά πάλι πολλοί θα ήθελαν να είχαν τη θέση της και φυσικά τα απροβληματιστα τηλέφωνα της

  • Ο rubin και οι ινδοι και οι πακιστανοι που ειναι πισω απο το android ειναι τα μονα αρνητικα του μερη του ας φυγουν και οι ινδοι και οι πακιστανοι απο εκει μεσα μηπως παρει καλες ιδεες και αναπτυχθει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.