Smartphones

Essential: Ανακοινώνει νέο smartphone αύριο;

Η Essential εισήλθε στην αγορά smartphones πριν από κάποιους μήνες με το PH-1, γνωστό απλώς και ως Essential Phone. Όπως είναι λογικό, ο νεαρός κατασκευαστής θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο της συσκευής, ίσως πάρα πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό Twitter της μια εικόνα (φαίνεται παραπάνω), στην οποία παρατηρούμε ένα χρυσό δαχτυλίδι και μέσα του την ημερομηνία 15 Φεβρουαρίου (δηλαδή αύριο, Πέμπτη). Η εικόνα συνοδευόταν από μια φράση, “Ένα νέο κύμα έρχεται”. Από την στιγμή που η συγκεκριμένη ανάρτηση έλαβε χώρα, ο τεχνολογικός κόσμος προετοιμάζεται για την επισημοποίηση της δεύτερης κινητής συσκευής στην σύντομη ιστορία του κατασκευαστή. Μάλιστα, μερικοί υποθέτουν πως το χρυσό δαχτυλίδι παραπέμπει σε αισθητήρα αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη, παρόμοια δηλαδή με το PH-1.

Φυσικά, η Essential θα μπορούσε να παρουσιάσει το οτιδήποτε, αλλά η φράση “νέο κύμα”, το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου και οι εξαιρετικά χαμηλές πτήσεις αυτού στην αγορά, υποδεικνύουν πως η εταιρεία αύριο θα επισημοποιήσει το δεύτερο high-end smartphone της. Σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το προϊόν που θα παρουσιάσει αύριο ο κατασκευαστής, κατά πάσα πιθανότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Essential Phone 2.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.