Εξαιρετικά εύθραυστο το Galaxy Fold σύμφωνα με το iFixit

Galaxy Fold, Εξαιρετικά εύθραυστο το Galaxy Fold σύμφωνα με το iFixit

Το iFixit έκανε ως γνωστόν το tear down του Galaxy Fold και έφτασε στο συμπέρασμα πως το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι εξαιρετικά εύθραυστο.

Σύμφωνα με το ειδικό άρθρο, ανησυχία προκαλούν τα κενά που υπάρχουν σε όλο το τηλέφωνο. Ειδικά όταν αυτό είναι διπλωμένο τα κενά γύρω από τον μεντεσέ είναι αρκετά μεγάλα με αποτέλεσμα να μπορούν να κολλήσουν μικρά αντικείμενα που είτε θα κολλήσουν τον μηχανισμό είτε θα προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη.

Galaxy Fold, Εξαιρετικά εύθραυστο το Galaxy Fold σύμφωνα με το iFixit

Όπως είδαμε από πολλούς reviewers το Galaxy Fold της Samsung αχρηστεύεται αν κάποιος τραβήξει το πολυμερές που μοιάζει με προστατευτική ζελατίνα. Στο κενό που υπάρχει μεταξύ του πολυμερούς και της οθόνης μπορεί να εισχωρήσει σκόνη και πολύ μικρά αντικείμενα που επίσης θα βλάψουν το OLED display.

Το iFixit βαθμολόγησε με 2/10 το τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιδιορθωθεί από κάποιον σε περίπτωση βλάβης. Παρόλο που το smartphone ανοίγει εύκολα τα εξαρτήματα είναι εξαιρετικά εύθραυστα με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλα να αντικατασταθούν τόσο εύκολα από τον χρήστη.

Να σημειωθεί ότι η Samsung τις προηγούμενες ημέρες έκανε γνωστό πως θα αναβληθεί η κυκλοφορία του Galaxy Fold στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ την ώρα που η ημερομηνία κυκλοφορίας στην Αμερική παρέμεινε αμετάβλητη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.