Εξαιρετικά εύθραυστο το Galaxy Fold σύμφωνα με το iFixit

0

Το iFixit έκανε ως γνωστόν το tear down του Galaxy Fold και έφτασε στο συμπέρασμα πως το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι εξαιρετικά εύθραυστο.

Σύμφωνα με το ειδικό άρθρο, ανησυχία προκαλούν τα κενά που υπάρχουν σε όλο το τηλέφωνο. Ειδικά όταν αυτό είναι διπλωμένο τα κενά γύρω από τον μεντεσέ είναι αρκετά μεγάλα με αποτέλεσμα να μπορούν να κολλήσουν μικρά αντικείμενα που είτε θα κολλήσουν τον μηχανισμό είτε θα προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη.

Όπως είδαμε από πολλούς reviewers το Galaxy Fold της Samsung αχρηστεύεται αν κάποιος τραβήξει το πολυμερές που μοιάζει με προστατευτική ζελατίνα. Στο κενό που υπάρχει μεταξύ του πολυμερούς και της οθόνης μπορεί να εισχωρήσει σκόνη και πολύ μικρά αντικείμενα που επίσης θα βλάψουν το OLED display.

Το iFixit βαθμολόγησε με 2/10 το τηλέφωνο, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιδιορθωθεί από κάποιον σε περίπτωση βλάβης. Παρόλο που το smartphone ανοίγει εύκολα τα εξαρτήματα είναι εξαιρετικά εύθραυστα με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλα να αντικατασταθούν τόσο εύκολα από τον χρήστη.

Να σημειωθεί ότι η Samsung τις προηγούμενες ημέρες έκανε γνωστό πως θα αναβληθεί η κυκλοφορία του Galaxy Fold στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ την ώρα που η ημερομηνία κυκλοφορίας στην Αμερική παρέμεινε αμετάβλητη.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα