Samsung Galaxy Fold: Αναβλήθηκε η κυκλοφορία σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ, αλλά όχι στην Αμερική

Samsung Galaxy Fold, Samsung Galaxy Fold: Αναβλήθηκε η κυκλοφορία σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ, αλλά όχι στην Αμερική

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα καθυστερήσει τη διάθεση του Samsung Galaxy Fold στην Κίνα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου. Ένας εκπρόσωπος της Samsung επιβεβαίωσε την παραπάνω αναβολή στο CNBC, χωρίς όμως να διευκρινίσει τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την αναβολή.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Engadget, αναβλήθηκε και η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold στην αγορά του Hong Kong που ούτως ή άλλως θα πραγματοποιούνταν με τα την έλευση της συσκευής στην κινέζικη αγορά.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αρκετοί previewers αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα με την οθόνη του Samsung Galaxy Fold, όπως ασταθής λειτουργία, παρουσία μαύρης γραμμής στο κέντρο, ενώ κάποιος ανέφερε ότι η οθόνη έσπασε εξαιτίας της πίεσης που δεχόταν από τον μεντεσέ.

Η Samsung είχε φροντίσει ώστε οι test συσκευές να έχουν ένα αυτοκόλλητο το οποίο προειδοποιούσε τους κατόχους να μην αφαιρέσουν την προστατευτική μεμβράνη από την οθόνη. Παρά τη σχετική προειδοποίηση, αρκετοί φρόντισαν να αφαιρέσουν την μεμβράνη αυτή, μία κίνηση που ίσως ήταν η αιτία κάποιων από τα προβλήματα που παρουσίασαν οι συσκευές.

Αρχικά η Samsung είχε δηλώσει ότι θα ερευνήσει τα προβλήματα της οθόνης που έχουν αναφερθεί, ώστε να δει τι μπορεί να τα προκάλεσε. Ωστόσο, αργότερα η εταιρεία ανέφερε ότι φταίνε οι ιδιοκτήτες για τα εν λόγω προβλήματα και πως δεν θα κάνει καμία αλλαγή στα πλάνα κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Fold.

Η Samsung δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση σχετικά με τις τελικές ημερομηνίες κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Fold. Προς το παρόν, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 26 Απριλίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μάλλον το πρόλαβε αυτή τη φορά … πριν γίνει τραγωδία …. λες να πάει στο ράφι ..

Filip

Δεν ήταν η Samsung αυτή που παρείχε την πληροφόρηση των reviewers με το αυτοκόλλητο. Η T Mobile Αμερικής το παρείχε και άρα μόνο όσοι το παρέλαβαν μέσω της T Mobile είδαν το συγκεκριμένο αυτοκόλλητο. Μάλιστα, το αυτοκόλλητο έλεγε “MAY cause damage”, το οποίο είναι ψέμα γιατί η αφαίρεση του οδηγεί σε σίγουρη καταστροφή του μηχανισμού της οθόνης.

John Real

Κοροϊδεύουν την Samsung οι Apple fans όταν τα πανάκριβα Macbook που δεν έχουν ούτε μια τεχνολογία αιχμής έχουν βγάλει ένα κάρο προβλήματα με πληκτρολόγια , με οθόνες που σβήνουν , υπερθέρμανση κτλ. Σαν να λέμε είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Τακης

ε πως χωρις λογο ?? αφου δεν αντεξε και χαλασε ευκολα στα χερια των reviewers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.