Exynos powered Galaxy Note 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα τρία Galaxy Note, η Samsung αυτή την φορά σκοπεύει να προωθήσει το Exynos powered Samsung Galaxy Note 4, σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Στα προηγούμενα μοντέλα η Samsung στηριζόταν σε Snapdragon Chips της Qualcomm για την εξάπλωση σε αγορές με ανεπτυγμένο LTE δίκτυο.

Αλλά από την στιγμή που το νέο Exynos ModAP chip της Samsung υποστηρίζει Cat. 6 LTE (225 Mbps) η στρατηγική της αναμένεται να αλλάξει.

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει μια ακόμη έκδοση του Galaxy Note 4 εξοπλισμένο με Intel XMM7260 chip το οποίο μπορεί να επιτύχει ταχύτητες μεγαλύτερες των 300 Mbps. Αλλά αυτή η έκδοση θα αφορά λίγες χώρες γιατί δεν υπάρχουν πολλοί φορείς που να υποστηρίζουν τέτοιες ταχύτητες. Πάντως το Galaxy Note 4 αναμένεται να ανακοινωθεί στη IFA 2014 αργότερα αυτό το χρόνο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιουλίου 2014 19:52

Σχόλια

  • Exynos powered? ωραια δηλαδή να αναμένουμε και το οτι δεν θα πάρει καμία ενημέρωση λογισμικού !

  • Sot11 την παλεύεις αγόρι μου; Και το s4 και το note3 με δυο διαφορετικά chip κυκλοφορούμε και τα δυο αναβαθμιζονται σχεδόν ταυτόχρονα...μπορεί να έχουν μια μικρή διάφορα αλλά πρώτη θα ειναι πάντα η παγκόσμια....

  • @sot11 όντως δεν την παλεύεις.....κατοχος note2 με exynos 4412 και επίσημη 4.4.2 αν δεν το έχεις άστο μην ποσταρεις και εκτίθεσαι

  • Κι εγω κατοχος note 2 εδω κι 1,5 χρονο (το μοναδικο κινητο που εχω κρατησει τοσο) και πραγματικα δε βρισκω λογο ακομα για αντικατασταση.. το κινητο φυσαει.. μια κατηγορια μονο του, ολα τ'αλλα... ειναι παραμυθια..

  • Το note 3 neo με exynos επεξεργαστή 6-πυρηνο!!!!!! θα αναβαθμιστεί σε κιτ κατ 4.4 ή θα μείνει στη 4.3; κάπου είδα σε ένα σαιτ ότι η Σάμη έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές.θα τη δώσει;ή γαργάρα για τηλέφωνο του Γενάρη του 2014;

  • Για να μην έχετε αυταπάτες ειναι η τελευταία σας ενημέρωση 1ον και δεύτερον για θυμηθείτε λίγο το galaxy s3 με τον exynos!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.