Εφαρμογή Facebook για όλα τα κινητά εκτός από smartphones!

To Facebook με σκεπτικό να προσελκύσει και νέους χρήστες, τώρα που θα έχει και πιο άμεσο ανταγωνισμό (Google+), ανακοίνωσε την εφαρμογή Facebook for every phone. Πρόκειται για μία java εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2500 συσκευές που δεν έχουν κάποια διαθέσιμη facebook εφαρμογή για το λειτουργικό τους.

Η εν λόγω εφαρμογή προσφέρει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του facebook, όπως News Feeds, Inbox, Photos, δυνατότητες για να ανεβάσουμε (upload) φωτογραφίες αλλά και εισαγωγή φίλων στο λογαριασμό μας μέσα από το ευρετήριο του κινητού. Όσοι λοιπόν χρησιμοποιείτε πιο “κλασικά” τηλέφωνα μπορείτε να μπείτε στην διεύθυνση m.facebook.com από τον browser του κινητού σας και να κατεβάσετε την εφαρμογή. Εναλλακτικά μπορείτε να εισάγετε απευθείας τη διεύθυνση d.facebook.com/install.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως το Facebook ήρθε σε συμφωνία με αρκετούς παρόχους κινητής τηλεφωνίας για 3 μήνες δωρεάν χρήσης δεδομένων μέσω της εφαρμογής. Η χώρα μας και οι ελληνικοί πάροχοι δεν είναι στη λίστα.

Πηγή

Marios1508

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουλίου 2011 20:08

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.