Φωτογραφία του Vivo V15 Pro δείχνει την τεχνοτροπία του πίσω μέρους της συσκευής

Vivo V15 Pro, Φωτογραφία του Vivo V15 Pro δείχνει την τεχνοτροπία του πίσω μέρους της συσκευής

Το VIVO V15 Pro φωτογραφήθηκε σε εξωτερικό χώρο εμφανίζοντας μαύρες και κόκκινες γραμμές στη πλάτη της συσκευής. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο της Vivo παρουσιάζει περήφανα την ετικέτα “τριπλή κάμερα AI” δίπλα στην κάμερα των 48MP.

Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι ο πολυεπεξεργαστής AI Engine μέσα στον Snapdragon 675 προσφέρει ταχύτητα 50% μεγαλύτερη σε σύγκριση με παλαιότερα chipsets. Ο τρόπος που το γυαλί στο πίσω μέρος αντανακλά το φως δημιουργεί ένα ενδιαφέρον σχέδιο τύπου διαμαντιού. Εκτός από το σύστημα καμερών, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στην πλάτη της συσκευής, επειδή η Super AMOLED οθόνη στο μπροστινό μέρος θα φιλοξενεί έναν ενσωματωμένο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Είναι κρίμα που αυτή η φωτογραφία δεν εμφανίζει και την αναδυόμενη φωτογραφική μηχανή αυτόματης λήψης των 32MP, κάτι που θα αποτελέσει ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό του V15 Pro. Απεναντίας πρέπει να πούμε ότι το πίσω μέρος της συσκευής της Vivo μας θυμίζει πολύ το πίσω μέρος της κόκκινης έκδοσης του επίσης πολυαναμενόμενου Honor View20.

Vivo V15 Pro, Φωτογραφία του Vivo V15 Pro δείχνει την τεχνοτροπία του πίσω μέρους της συσκευής

Το τηλέφωνο θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στις 20 Φεβρουαρίου, παρόλο που οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 15 του ίδιου μήνα. Η αναμενόμενη τιμή θα κυμανθεί μεταξύ 305 και 350 δολαρίων για το μοντέλο με τα 64GB RAM και τα 128GB χώρου αποθήκευσης.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo S19 & S19 Pro: Με κάμερες 50MP μπροστά και πίσω – εντυπωσιακές μπαταρίες

Η σειρά vivo S19 έφτασε με πάθος για τη φωτογραφία και με μια ισχυρή μπαταρία, φέρνοντας δύο μοντέλα – απλό και Pro – με το μοντέλο Pro να διαθέτει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ και μια επιπλέον κάμερα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo Y200 Pro: Με οθόνη OLED 120 Hz και επεξεργαστή Snapdragon 695

Tο vivo Y200 Pro είναι το νέο τσιπ της εταιρείας με το τσιπ Snapdragon 695 της Qualcomm στο τιμόνι και τιμή γύρω στα 275 ευρώ.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold3 Pro: Θα μπορούσε να γίνει παγκόσμιο τον Ιουνιο

Η Vivo κυκλοφόρησε το κορυφαίο αναδιπλούμενο smartphone της, το X Fold3 Pro, τον Μάρτιο, αλλά η συσκευή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην Κίνα.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Επίσημο με κάμερα τηλεφακό 200MP

Tο Vivo X100 Ultra είναι πλέον επίσημο καθώς παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στην Κίνα μαζί με το Vivo X100s και το Vivo X100s Pro.