Φωτογραφίες του Android Pie στο Galaxy S9+ δείχνουν τις αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση

Νέες φωτογραφίες του Android Pie μέσα από το Samsung Experience 10 για το Galaxy S9+ έρχονται στη δημοσιότητα και δείχνουν τις αλλαγές που θα φέρει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος στις ναυαρχίδες της Samsung.

Τα flagship smartphone της Samsung θα λάβουν την αναβάθμιση σε Android 9 Pie μέσω του Samsung Experience 10, φέρνοντας νέο look όσον αφορά τη γραμματοσειρά της εταιρείας, με πιο στρογυλεμένη εμφάνιση και πιο κοντά σε αυτή που διαθέτουν τα stock Android smartphones.

Αλλαγές υπάρχουν τόσο στη lockscreen όσο και τη homescreen, οι οποίες “φωνάζουν” ότι είναι από τη Samsung και φαίνεται να διαθέτουν κάπως πιο απλά εικονίδια. Επιπλέον, η εταιρεία έχει προσθέσει ένα dark mode σε όλο το λογισμικό, με την ονομασία Night Theme μαζί με το δικό της σύστημα πλοήγησης μέσω gestures και το χρήστη να επιλέγει τον τρόπο χειρισμού της συσκευής του.

Η beta έκδοση του firmware με κωδικό G965USQU3ZRJ7 θα γίνει διαθέσιμη σε εγγεγραμμένους beta testers που έχουν στην κατοχή τους τα Galaxy S9/S9+, ελπίζοντας πως η περίοδος δοκιμών δε θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι είχε γίνει με τα Galaxy S8/S8+ και το Android Oreo, με τη δοκιμαστική περίοδο να ξεκινάει το Νοέμβριο του 2017 και να δίνεται η σταθερή τελική έκδοση στα μέσα Ιανουαρίου. Στη συνέχεια τη “σκυτάλη” έλαβε το Note 8 όπου χρειάστηκε άλλους δύο μήνες έτσι ώστε να αναβαθμιστεί σε Android 8 Oreo το Μάρτιο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Οκτωβρίου 2018 13:28

Σχόλια

  • Λιγο εκτος θεματος αλλα εαν το s10 δεν θα χει αντιστοιχη λειτουργια night mode η night sight στην καμερα, και 1.4 να ναι το f της χωρις αυτες τις λειτουργιες θα υστερει στις νυχτερινες ληψεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.