Η εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 40 χρόνια

Ξεκινώντας από το DynaTAC το 1974 και καταλήγοντας στο σημερινό iPhone 5s, η ομάδα Fueled δημιούργησε ένα animation βίντεο διάρκειας περίπου ενός λεπτού το οποίο παρουσιάζει την εξέλιξη των κινητών τηλεφώνων τα τελευταία 40 χρόνια.

Σύμφωνα με έναν από τους δημιουργούς του, “το βίντεο θα αποτελέσει μία όμορφη ανάμνηση για κάποιους και ένα μάθημα ιστορίας για τους υπόλοιπους”.

Αν και οι συσκευές οι οποίες απουσιάζουν είναι αρκετές, το βίντεο αποτελεί μία συνοπτική παράθεση της ιστορίας των κινητών τηλεφώνων, χαρίζοντας μας την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη τους μέσα στα χρόνια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Φεβρουαρίου 2014 7:38

Σχόλια

  • Εντελώς χαζό βίντεο. Η χρονολογία πάνω αριστερά και σε μικρό μέγεθος, αδύνατον το μάτι να προσέχει ταυτόχρονα και τις συσκευές. Εκεί που το αποτέλειωσε ήταν όταν έφτασαν στο iPhone όπου άλλαξαν τρόπο στην παρουσίαση των κινητών. Γενικά το βίντεο ήταν η αποθέωση της ασχετοσύνης.

  • Μέτριο το βίντεο, αν ειναι δυνατόν να λείπουν συσκευές ορόσημο για την εποχή τους! Και όχι, δεν ειναι ορόσημο ουτε τα iPhone ουτε τα galaxy!

  • Το βίντεο αυτό είναι σαχλό!!!!
    Λείπει το 3313 το Motorola milestone ,το πρώτο Ericsson ,το πρώτο sony Ericsson ,το xperia x10 mini ,το xperia s ,to lumia 1020 και το xperia Z1 δεν είναι μονο τα iPhone και τα galaxy ορώσημα

  • Κ εγώ πιστεύω ότι λείπουν αρκετά σημαντικές συσκευές αυτών των χρόνων, όμως για να τις αναφέρει όλες ο δημιουργός, το βίντεο θα ήταν αρκετά μεγάλο και θα καταντούσε ίσως κάπως κουραστικό. +1 για την θέση της χρονολογίας που αναφέρθηκε παραπάνω

  • Και η μονη εξέλιξη που απασχολει τα τελευταια 2 χρόνια είναι το μέγεθος της οθονης ! Μεγαλυτερο=καλυτερο ;;;;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.