Fujitsu Arrows Quad-core smartphone, ελληνικό hands-on [MWC 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2012 και σας παρουσιάζουμε το πρωτότυπο τετραπύρηνο smartphone της Fujitsu από τη σειρά Arrows. Το Arrows έχει οθόνη 4.6 ίντσες HD ανάλυσης 1280×720 pixels και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3. Έχει κάμερα 13 Megapixel, αναγνώστη δαχτυλκού αποτυπώματος και είναι αδιάβροχο. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 29 Φεβρουαρίου 2012 12:12

Σχόλια

  • Ε δεν το λες και ασχημο! !!!Καλο ειναι αλλα η καρδια μου χτυπαει στον Βασιλια (GALAXY S III ) !Τα υπολοιπα ειναι για τα καστανα

  • Συμφωνω με nektarios.Και εγω θελω να δω πρωτα το galaxy sIII.Μετα (και εφοσον υπαρχουν τα χρηματα) θα αποφασισω αν θα πρεπει να αλλαξω το εξαιρετικο ουτως ή αλλως galaxy sII.

  • Σίγουρα θα του αλλάξουν εμφάνιση μέχρι να κυκλοφορήσει γιατί έτσι όπως είναι τώρα είναι ένα μαύρο χάλι.

  • Σε πολυ καλα επιπεδα γενικα ολες οι εταιριες!! Ο ανταγωνισμος μεγαλωνει παρα πολυ, κατι που ειναι ευχαριστο!!! Εμενα με χαλανε λιγο οι μεγαλες οθονες. Πανω απο 4 δεν μου αρεσουν και πολυ, αντε 4.3 ! Παντως ετσι οπως παει το κλιμα με τα νομοσχεδια που περνανε συνεχεια για την αυξηση του ελεγχου πανω στους πολιτες και την παρακολουθηση, δεν θα μου κανει εντυπωση σε μερικα χρονια (πιθανοτατα να ξεκινησει απο Αμερικη) η σαρωση δαχτυλικων αποτυποματων να ειναι υποχρεωτκη και να σε φακελωνουν κανονικα με το που θα κανεις την πρωτη σου σαρωση, καθως επισης υποχρεωτικο θα ειναι το smartphone σου να στελνει στοιχεια ειδικα για την τοποθεσια σου σε διαφορα οργανα του νομου και δημοσιους φορεις.!!!! Ναι ξερω, συνωμοσιολογια και επικινδυνολογια στο μεγαλειο τους :D

  • Οοο.. Ενα fujitsu nexus s! xD Αν δεν έβλεπα το πίσω μέρος πραγματικά θα αναρωτιόμουν αν αυτό είναι το επόμενο nexus από τη samsung! Το ότι είναι ολόιδιο με το samsung nexus s δεν το παρατήρησε κανείς?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.