Smartphones

Galaxy A04s: Διέρρευσε με κάθε λεπτομέρεια

Η παρουσίαση του Galaxy A04s δεν έχει γίνει ακόμα από τη Samsung, αλλά μια διαρροή από το WinFuture.de μας τα έδωσε όλα στο πιάτο.

Τo οικονομικό smartphone φοράει τον Exynos 850, έναν επεξεργαστή που στοχεύει κυρίως σε προσιτές συσκευές. Ένα πλεονέκτημά του είναι ότι αναπτύσσεται εσωτερικά, επομένως πιθανότατα δεν θα κοστίσει στη Samsung τόσο όσο ένα chipset Qualcomm ή MediaTek.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής των 2 GHz συνδυάζεται με 3 GB RAM και 32 GB εσωτερική μνήμη (επεκτάσιμη έως 1 TB μέσω microSD).

Το Galaxy A04s έχει τεράστια οθόνη PLS LCD 6,5 ιντσών που διαθέτει ανάλυση HD+. Έχει υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Το ατού του είναι η εντυπωσιακή κύρια κάμερα 50 megapixel, σε συνδυασμό με δύο κάμερες 2 megapixel για λήψεις macro και εφέ βάθους. Η μπροστινή είναι μία 5 MP, κάτι σύνηθες για μοντέλα αυτό το εύρος τιμής.

Το Samsung Galaxy A04s δεν είναι τηλέφωνο 5G, αλλά υποστηρίζει NFC (Near Field Communication), Bluetooth 5.x και dual-band Wi-Fi. Επίσης, τροφοδοτείται από μια τεράστια μπαταρία 5.000 mAh και τρέχει το Android 12.

Σύμφωνα με το Winfuture.de, το Samsung Galaxy A04s θα είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά χρώματα – μαύρο, σκούρο πράσινο και λευκό και θα πωλείται στην Ευρώπη για περίπου 170 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.