Smartphones

Galaxy A34: Renders που διέρρευσαν αποκαλύπτουν εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές

Σειρά από νέα renders αποκαλύπτουν πως το επερχόμενο Galaxy A34 της Samsung θα έρθει σε πολλά φανταχτερά χρώματα. Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε γραφίτη, βιολετί, λάιμ και ασημί.

Εκτός από τα φρέσκα χρώματα, τα νέα renders ευθυγραμμίζονται με παλαιότερα CAD render που δείχνουν το Galaxy A34 από διάφορες γωνίες. Η συσκευή θα έχει ξεχωριστούς δακτυλίους για κάθε φακό της πίσω κάμερας αντί να τους φιλοξενεί σε ένα μόνο, κάτι που θυμίζει τον σχεδιασμό του Galaxy S22. Το Tech Outlook αναφέρει ότι η συσκευή μπορεί να περιλαμβάνει κάμερα selfie 13MP μέσα σε μια εγκοπή σε σχήμα σταγόνας.

Το Galaxy A34 φέρεται να τροφοδοτείται από ένα chipset Samsung Exynos 1280 σε συνδυασμό με 6 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Ακόμα, φημολογείται ότι διαθέτει οθόνη 6,5 ιντσών FHD+ Super AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Ένας αισθητήρας 48MP φέρεται να είναι ο βασικός στο setting τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 33 W.

Επεξεργάστηκε την 2 Ιανουαρίου 2023 0:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.