Smartphones

Galaxy A54: Η Samsung δημοσιεύει υψηλή βαθμολογία επισκευασιμότητας

Το Samsung Galaxy A54 δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα από την εταιρεία της νοτίου Κορέας, ωστόσο οι φήμες για αυτό κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Η τελευταία πληροφορία, μάλιστα, προέρχεται απευθείας από τη Samsung και συγκεκριμένα από την επίσημη ιστοσελίδα της στη Γαλλία,

Στην ιστοσελίδα αναρτήθηκε ένας υπολογισμός της βαθμολογίας επισκευής του Galaxy A54 σύμφωνα με τα πρότυπα της Γαλλίας. Η βαθμολογία αυτή είναι 8,4 στα 10, ένα εξαιρετικά υψηλό σκορ, υψηλότερο από αυτό των Galaxy S23 και S23 Ultra. Τα τελευταία, όπως και το περυσινό Α53, συγκέντρωσαν 8,2.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, τα mid-ranger της Samsung είναι κάπως πιο επισκευάσιμα από τις ναυαρχίδες της. τουλάχιστον κατά τα γαλλικά πρότυπα.

Πέρα από τα πολλά θετικά, η αναφορά στέκεται και σε κάποια αρνητικά όπως τα εργαλεία που χρειάζονται για μια επισκευή, καθώς και με τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται τα διάφορα μέρη στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Λέγεται επίσης ότι το άνοιγμα του δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση.

Το Galaxy A54 – μέχρι στιγμής – φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 6,6 ιντσών  FHD+ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, Exynos 1380 SoC, 6 GB έως 8 GB RAM, 128/256 GB αποθηκευτικό χώρο και setting τριπλής πίσω κάμερας (wide, ultrawide, macro), μια κάμερα selfie και μια μπαταρία 5.100 mAh, με φόρτιση 25 W.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2023 10:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.