Galaxy Nexus, Nexus 7 και Nexus 4 αναβαθμίζονται σε Android 4.2.2

Έλληνες κάτοχοι του Galaxy Nexus και του Nexus 7 μας ενημερώνουν εδώ στο Techblog από τα ξημερώματα ότι έλαβαν ενημέρωση και αναβάθμισαν στην έκδοση Android 4.2.2. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αναφορές για το tablet Nexus 10, Θα θέλαμε μια ενημέρωση για αυτό αλλά και για τις πληροφορίες ότι και το LG Nexus 4 αναβαθμίστηκε σε 4.2.2 Jelly Bean.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2013 8:58

Σχόλια

  • Nexus 7, δεν το δοκίμασα σήμερα, το μεσήμερι. Διορθώνει κανένα bug??? Προσωπικά δεν έχω εδώ και καιρό σήμα από την SIM μέσω WIND. Κανένας άλλος με αυτό το πρόβλημα??? Απάντηση αντιπροσωπείας, αποστολή στο Ευρωπαϊκό Service το οποίο βρίσκεται στην Τσεχία (και ήμουν εκεί πριν μερικούς μήνες αν το ήξερα)!!

  • Σήμερα το πρωί αναβάθμισα το Galaxy Nexus αλλά στο Nexus 10 δεν εμφανίστηκε τίποτα ακόμα (και τα 2 από/στη Γερμανία)

  • Το πήρα χθες το βράδυ. Πρόσθεσαν μόνο ένα Google Now widget. Κατα τα άλλα όλα ίδια. To Project Butter στο 4.2.2 δικαιώνεται!!! Μεγειά μας!

  • Σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει με αυτήν την αναβάθμιση στην 4.2.2 έρχεται και το τέλος για την ενεργοποίηση του 4G δικτύου του Nexus 4 (τουλάχιστον με τον τρόπο που ξέρουμε μέχρι σήμερα).

  • Τι κακό είναι αυτό με κάποιους... λες και παντρεύονται με τις εταιρείες τους για πάντα και χωρίς επιστροφή.
    Ρε Σπύρο... πόσα χρόνια θα το κρατήσεις το κινητό σου? Μόλις βγει το επόμενο θα είσαι (που είσαι ήδη) OutDated.

  • Spyros εμεις τα "προβατάκια" θα παίρνουμε μέχρι και Android 8 σίγουρα , νόμιμα η οχι , με την διαφορά πως δεν μας πιάσαν κορόιδα να το πουλάνε εξω 300 την συσκευη και εδω 500 , να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία να το φέρουμε απο το εξωτερικό λες και κάνουμε λαθρεμπόριο και να το περιμένουμε 6 μηνες αλλά μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας να μας λένε πως ετοιμάζεται το καινούργιο !!!

    Εμεις το πήραμε 299 απο το μαγαζί της γειτονίας επι τόπου , αλλοι λίγο παραπάνω και απο την πρώτη μέρα τα έχουμε και θα τα έχουμε όλα

    Μπεεε !!!

  • Το "google now widget" είναι από την αναβάθμιση του "google search" το έχω και εγώ και είμαι ακόμα στην 4.2.1.

  • @lazaros: Το Nexus 4 επίσημα δεν υποστηρίζει 4G/LTE, όμως σαν συσκευή έχει το συγκεκριμένο chip απενεργοποιημένο, όμως. Μάλλον σε αυτό ευθύνεται το Optimus G, που πάνω σε αυτό στηρίχθηκε η κατασκευή του Nexus 4. Μπορούσες να το ενεργοποιήσεις πληκτρολογώντας *#*#4636#*#* στον dialer (εκεί που πληκρολογεις για να πάρεις τηλέφωνο), πήγαινες στην επιλογή "Πληροφορίες Δικτύου" και στο "Ορισμός τύπου προτεινόμενου δικτύου" επιλέγεις αυτό που αναφέρεται για LTE. Έτσι μπορούσες να έχεις 4G στο Nexus 4. Μετά την αναβάθμιση σε 4.2.2 διαβάζω σχόλια μερικών χρηστών του εξωτερικού που λένε ότι δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν πια... Μάλλον η Google blockαρε αυτόν τον τρόπο ενεργοποίησης.

  • Το nexus 7 πάντως με 4.2.2 είναι αισθητά καλύτερο απο πρίν. Στο galaxy nexus ακόμα 4.2.1 και περιμένω να δω ποτε θα έρθει αν έρθει.. Αλλά και στο προηγούμενο έκαναν με 2 μέρες καθυστέρηση το ενα με το άλλο.. Το nexus 7 απο Αμερική αγορασμενο,το galaxy nexus απο σκρουτζοsite.

  • 14/2 16:41 και ακόμα για εμένα (galaxy nexus). Anyway, τι υποτίθεται ότι βελτιώνει αυτο το update? Μάλλον τα bugs που παρότι λέγεται ότι έχουν σχεδόν φύγει στην 4.2.1, αλλά μερικές φορές τα πετυχαίνωντας εδω και εκεί.

  • Nexus 7 updated χθες το βραδυ χωρίς ωστοσο να υπαρχει κάποια σημαντική αλλαγη από άποψη επιδόσεων.

  • Για ενημέρωση όλων όσων έχουν custom ROMS ή/και kernels και θέλουν να κάνουν μόντες και στην 4.2.2:

    Aπό 4.2.1 stock + francokernel.364 στα 1400ΜΗz πήγα σε 4.2.2. Στο πρώτο boot έκανε κλασσικά γύρω στο 3λεπτο (αν και το update δεν έκανε ούτε 30"), αλλά από το δεύτερο boot παρατήρησα ότι το κινητό σερνόταν (ή τουλάχιστον έτσι μου έδειχνε).

    Καθώς ο franco γράφει ότι είναι για 4.2.x, είπα να τον περάσω, με αποτέλεσμα να μην μπουτάρει καν το κινητό (ο franco ΔΕΝ δουλεύει επί του παρόντος σε 4.2.2). Ξαναπέρασα τη stock 4.2.2 για να πάρω τον stock kernel, με αποτέλεσμα τα benchmarks να μου δείχνουν ότι το κινητό έχει χάσει περίπου το 25% των επιδόσεών του (από 4.2.1+franco), αλλά τρέχοντας κάποια παιχνίδια το κινητό φαίνεται να πηγαίνει αρκετά πιο γρήγορα. Από την άλλη όμως π.χ. το boot να αργεί λίγο παραπάνω, γενικά το UI να αργεί λίγο να διαβάσει input, ενώ ορισμένα widgets (πχ WorldWeather) να αργούν ΠΑΡΑ πολύ να φορτωθούν και να φορτώσουν data...

    Έκανα όλα τα "τυπικά" καθαρίσματα (wipes, fix rights, άδειασμα caches κλπ), αλλά δεν έφτιαξε ούτε στο παραμικρό. Οπότε προχώρησα σε εγκατάσταση AK Pirates στα 1450MHz. Όλα ΟΚ μέχρι στιγμής, το snappy UI επανήλθε, το boot είναι πιο γρήγορο, τα benchmarks εξακολουθούν να είναι πολύ χαμηλότερα από ότι η 4.2.1 με franco στα 1400, αλλά τα παιχνίδια εξακολουθούν να είναι μάλλον καλύτερα/γρηγορότερα...

    Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι η 4.2.2 έχει κάτσει πλέον καλά και όπως θέλω, άρα συνεχίζουμε έτσι.

  • Nexus 7 updated. Το πρόβλημα που είχα με το bluetooth AD2P διορθώθηκε. Κατά τα άλλα καμιά ιδιαίτερη διαφορά

  • Nexus7 3g, τίποτα ακόμα αγορασμένο εκτός τηλεπικοινωνιακών παρόχων, από Ελλάδα.
    Έχει άλλος Nexus 7 3g. Έχω θέμα με το σήμα της SIM. Ενώ έπαιζε ξαφνικά εδώ και 7 ημέρες είναι off το σήμα.
    Μίλησα με αντιπροσωπεία και μου είπαν να το στείλω για επισκευή. Το service φυσικά βρίσκεται στη Τσεχία. Είναι εντός εγγύησης.

  • ρε παιδια δεν εχω καταλαβει .αν παρω συσκευη nexus απο ελλαδα θα αργω να παρω νεες εκδοσεις σε σχεση με οσους το εχουν παρει απο google store και αν ναι ποσο;

  • Εχω galaxy nexus...ρυθμισεις απο μαμα... φανταζομαι δεν χρειαζονται tricks για να παρω την αναβαθμιση...;

  • Παιδιά μόλις πήρα και εγώ με Galaxy Nexus το 4.2.2 ! Ήμουν Samsung Branded και βαρέθηκα να έχω ακόμα 4.1.1 και αποφάσισα να το κάνω από yakjuxw σε yakju και πήρα όλες τις αναβαθμίσεις
    με την σειρά.
    Έχω να πώ ότι το κινητό πάει πολύ γρήγορα και πολύ ομαλά. Project butter rulezzzz!
    Σε όσους δεν βγάζει το update για 4.2.2 προτείνω να κάνετε " clear data στο Google Services Framework " και μετά ξανακάνετε αναζήτηση για update.

  • Να ρωτήσω κάτι. Το Galaxy Nexus μπορώ να το συνδέσω με HDMI σε οθόνη ?
    Το έχει κάνει κάποιος ? Με ενδιαφέρει πολύ το Nexus σαν κινητό...

  • Πήρα την αναβάθμιση στο nexus 7 (απο αμερικανικό play store) .Στο nexus 4 τίποτα ακόμη.Πάντως δεν ενθουσιαστηκα με το update.

  • Ήρθε και σε μένα χθες 14.02 Πέμπτη στις 23.30 το βράδυ! Βοήθησε και το γνωστό κόλπο: Ρυθμίσεις->Εφαρμογές-> Πλαίσιο υπηρεσιών Google-> Εκκαθάριση
    και κατόπιν στο dialer *#*#2432546#*#*
    Συσκευή Nexus 4 από Αμερική.

  • Nexus 7 & το αναβάθμισα χθες βράδυ. Εκτός από το χρόνο που απομένει για την ολοκλήρωση ενός download, δε βλέπω διαφορές με την 4.2.1 που φορούσε πριν, χωρίς να σημαίνει πως δεν είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος απ'το tablet μου.

  • @ Αλέξανδρος Μπορείς φίλε. Το έχω κάνει. Αρκεί να προμηθευτείς έναν MHL Adapter από το εμπόριο. Έχει και στο ebay. Εγώ από εκεί το πήρα και λειτουργεί κανονικά!

  • διστιχως μεχρι και σημερα το πρωι δεν πηρα καμια αναβαθμιση για το nexuw 7
    ερχεται σταδιακα?
    γινεται αυτοματα η πρεπει να παω καπου?

  • @ dialteo
    Δοκίμασα αυτό που λες αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν υπάρχει...
    Πότε έχει αγοραστεί το δικό σου; το δικό μου παραγγελία 8/12/12 παραλαβή (Αμερική) 8/1/13. Μπας και βγάλουμε κανένα συμπέρασμα για το πως πάει η σειρά ;)

  • Kostas το google now είναι διαθέσιμο Ελλάδα. Σου δείχνει καιρό (εκεί που βρίσκεσαι) και την διαδρομή σπίτι δουλειά κλπ. το επόμενο ραντεβού σου...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.