Galaxy Note 20 Ultra: Επιζεί από το bend test, όχι όμως από το burn test

Το Galaxy Note 20 Ultra είναι η κορυφαία πρόταση της Samsung για το 2020, παίρνοντας τη συνταγή από το Galaxy S20 Ultra. Όπως έχει γίνει παράδοση με όλα τα κινητά, ο γνωστός YouTuber JerryRigEverything πήρε στα χέρια του τη συσκευή και την πέρασε από τα συνηθισμένα βασανιστήρια, με μία μικρή έκπληξη.

Αν και προστατεύεται από το νέο Gorilla Glass Victus, το Galaxy Note 20 Ultra αποκτά σημάδια στο επίπεδο 6 της κλίμακας Mohs, με πιο βαθιές γρατζουνιές στο επίπεδο 7, όπως ακριβώς βλέπουμε σε όλα τα γυαλιά. Το γνωστό bend test, κάτι στο οποίο είδαμε το OnePlus Nord να αποτυγχάνει, δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα για το Galaxy Note 20 Ultra, με τον YouTuber να σημειώνει ότι πρόκειται για αρκετά στιβαρή κατασκευή.

Το περίεργο όμως είναι πως στο burn test, όπου καίει την οθόνη με αναπτήρα, η οθόνη του Galaxy Note 20 Ultra μαυρίζει εντελώς στο σημείο που καίγεται, χωρίς να επιστρέφει στην αρχική του κατάσταση. Συνήθως οι οθόνες OLED επανέρχονται μετά από λίγο και δε μαυρίζουν τελείως, καθώς αυτό είναι χαρακτηριστικό των LCD. Τέλος, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων τεχνολογίας Ultrasonic καταφέρνει να λειτουργεί άριστα, ακόμα και μετά από γρατζουνιές επιπέδου 7.

Επεξεργάστηκε την 18 Αυγούστου 2020 12:31

Σχόλια

  • Με 1400 ευρώ που έχει έπρεπε να το πετάς απο ουρανοξύστη και να ανοίγει τρύπα στο έδαφος όπως το Nokia 3110.

  • Σωστό και το burn test, ξέρεις πόσο συχνά προκύπτει να βάζεις τον αναπτήρα ή τον μεγεθυντικό κάτω από τον ήλιο και να τεστάρεις την οθόνη; (ευπρόσδεκτο σχόλιο από γνώστη για ποιον λόγο γίνεται το burn test). Ο Jerry τον παίζει γενικά. Γυναίκα δεν έχει αυτός ο τύπος;

      • Πιστεύω μέχρι να την παντρευτεί θα την τεστάρισε για εύκολη επισκευή, φωτιά και λύγισμα. Βρε την φουκαριάρα με τον ψυχάκια. Από την φωνή τον καταλαβαίνεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.