Galaxy Note S Pen: Η Samsung την μεταρέπει σε stand για το κινητό

Στα μελλοντικά Galaxy Note, η Samsung αναμένεται να δώσει νέες ιδιότητες στην S Pen, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως stand για το phablet. Αυτό φαίνεται από την πατέντα, την οποία έχει καταθέσει η Samsung στο Patent & Trademark Office των ΗΠΑ.

Η πατέντα δείχνει ότι το Samsung pen μπορεί να τραβηχτεί έξω από την ειδική θέση, μέχρι περίπου το μισό, να χρησιμοποιηθεί ως στήριγμα για το κινητό. Μπορείτε να δείτε video και να περιηγηθείτε στο κινητό σε landscape ή portrait mode, χωρίς να χρειάζεται η αγορά κάποιας ειδικής θήκης.

Δεδομένου ότι οι οθόνες στα smartphones γίνονται όλο και μεγαλύτερες και είναι δύσκολο να τα κρατήσεις για πολλή ώρα στο χέρι, η ιδέα της Samsung δεν είναι καθόλου κακή. Ωστόσο, η αίτηση για την πατέντα υποβλήθηκε το τρίτο τρίμηνο του 2015 και δεν γνωρίζουμε αν θα είναι έτοιμη να βάλει την ανανεωμένη S Pen στο Samsung Galaxy Note 6, το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα έρθει Ευρώπη, μιας και το Samsung Galaxy Note 5 κυκλοφόρησε σε άλλες αγορές που ενδιέφεραν περισσότερο τη Samsung.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.