Samsung Galaxy S21 series: Ξεχνάμε και τη microSD στην Ευρώπη;

Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 series: Ξεχνάμε και τη microSD στην Ευρώπη;

Φαίνεται πως η Samsung θα αφαιρέσει και τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω microSD στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον leakster @FrontTron (ο νέος λογαριασμός του @Cozyplanes που μας έχει δώσει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν) η κάρτα μνήμης θα είναι προνόμιο μόνο μερικών αγορών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την πηγή, τα Samsung Galaxy S21+ και S21 Ultra θα έρθουν με υποστήριξη Dual SIM στην Ευρώπη, ενώ στην Αμερική θα προσφέρουν υποστήριξη για μόνο μία SIM. Επιπλέον, θα υπάρχει μοντέλο με μία SIM και μία θύρα microSD για Βιετνάμ, Ινδονησία, Ινδία, Σιγκαπούρη και Μαλαισία.

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει και ο @rquandt της ιστοσελίδας Winfuture, η οποία μας έδωσε όλα τα χαρακτηρίστηκα της σειράς Galaxy S21. Όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν υπάρχει υποστήριξη microSD στα νέα μοντέλα, ενώ μας γνωστοποιεί πως σε κάποιες αγορές θα περιλαμβάνεται ο φορτιστής μέσα στο πακέτο.

Το κακό είναι πως αυτή είναι η δεύτερη αφαίρεση λειτουργίας για φέτος, καθώς ήδη γνωρίζουμε πως εμείς στην Ευρώπη δε θα δούμε φορτιστή και ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς των νέων smartphones. Επιπλέον, αναμένουμε να δούμε και τις επιδόσεις του Exynos 2100, καθώς δε θα δούμε το Snapdragon 888 SoC.

Πως σας φαίνεται η αφαίρεση της microSD από τη σειρά Samsung Galaxy S21; Σας ενοχλεί ή αφού θα ανέβουν στα 256GB στο βασικό μοντέλο δεν έχετε πρόβλημα;

Πηγή
Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Χαχαχα και τρολαρανε την apple για την αφαίρεση του φορτιστή και των ακουστικών και κάνουν τα ίδια και χειρότερα!!!

Γιωργος

Αν εκοβαν κ απ την τιμη τα.. Ποσα.. 5-10€ π λογικα κανει η δευτερη slot για την sd… Θα τους ελεγα και μπραβο. Εφοσον ομως με ιδια τιμη η κ παραπανω.. Κοβουν και κόβουν χαρακτηριστικά…. Εεε… Να πανε…… Βολτα.. Καλη χρονια!!

panoscwg

Εύχομαι για το 2021, οι πωλήσεις τους να πάνε άπατες μέχρι να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει ο καταναλωτής και προσαρμοστούν στα δεδομένα και όχι να επιβάλουν καταστάσεις όλοι τους.

Nick R.

Ακριβώς. Αλλά εδω συζητάμε το θέμα ότι μας κλέβουν και ο άλλος παρακατω προβληματιζετε ποιο από τα 2 κινητά νσ πάρει. Αντί να πάρει χαμπάρι ότι τον κλέβουν και του αδειάζουν την τσέπη. Παιδιά αν δεν απαιτησουμε αυτο που δικαιούμαστε, δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο.

Γιώργος Μ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ

Βασιλης

Γι αυτο λοιπον πρεπει ολοι οι ευρωπαιοι να στηριξουμε την samsung ,που μας δινει παντα την καλυτερη εκδοση των μοντελων της…ή οχι?

Ιωάννης jb

Να εχουν υποδοχη για καρτες μνημης οι κινεζοι και να μην εχουν οι ευρωπαίοι!
Να εχουν τον καλο τον επεξεργαστη οι κινέζοι και να εχουν τον μαπεξ οι ευρωπαίοι!
Να εχυν καποιοι φορτιστη στην συσκευασια και κάποιοι άλλοι να μην εχουν!
Αθλια CRApsung μια ζωη τώρα θα αλλάξει?
Τελικα αυτο το 30% στο πλανητη γη που παιρνει samsung πρέπει να εχει σοβαρά νοητικα προβλήματα!!!!
χαχαχαχα

chris b

Το 30% που παιρνει samsung παιρνει τα Α μοντελα. Τα S πλεον δε πουλάνε γι αυτο και δε τους νοιαζει. Γιατι θελουν να πουλησουν τα fold.

Στυλιανός

Κρίμα που μας απογοητέυει αυτή η καλη ετερία. Μου φαίνεται δε θα ξαναπαρω Samsung. Λυπάμαι 😟😟😟

Aggelos

Τελευταίο Samsung που πήρα ήταν το S9 μετά οι τιμές ανέβηκαν τόσο πολύ που το θεωρούσα κοροϊδία να δώσω 600-700 ευρώ. Και το Poco X3 που έχω τώρα με 250 ευρώ με καλύπτει απόλυτα , μην σου ότι στους περισσότερους τομείς είναι καλύτερο από διπλάσιας τιμής Samsung όπως το A71.

Katerina

Επειδή δεν ξέρω και πολλά από κινητά αλλά πάντα είχα samsung και ήμουν ευχαριστημένη πιστεύετε είναι καλύτερο να πάρω το s21 plus ή το iphone 12?(στα χαρακτηριστηκά που έχω διαβάσει το 12 έχει μικρότερη οθόνη,μπαταρία και πιάνει βίντεο 4k ενώ το 21 υπόσχεται 8k

SUPS 👨‍⚖️

s21 plus

Aiwnios

Για την Κατερινα απο τη Λαρισα που μου μαθε και το 8k προτεινω iphone 12. Τι ανάγκες εχει εκτος απο κλησεις, κοινωνικά δίκτυα και φωτογραφίες?

Glorious

8k video….lol

Aggelos

Απο τα δύο εννοείται το Samsung αλλά καλύτερα να μην πετάξεις τόσα λεφτά σε κινητό, Με 400-500 ευρώ το πολύ βρίσκεις πολύ καλά κινητά που σε καλύπτουν απόλυτα σε όλους τους τομείς. Πχ Xiaomi mi10T.

Aiwnios

Υπαρχουν και κατι caterpilar σωστα οπλα. Ειχε ενα ο πατερας μου. τι πεσιματα, τι νερο δεν καταλαβαινε τπτ. επισης χρησιμοποιειται και ως φονικο οπλο σε περιπτωση ληστειας, απαγωγης κ.α.

Kon

Για τις micro SD πλέον αφού τα GB έχουν ανέβει πολύ στα τηλέφωνα τελευταία δεν τα χρησιμοποιεί κανένας πελον η μάλλον ελάχιστοι.
έχω πάρα πολλούς φίλους και πολλούς γνωστούς που έχουν πάρει τηλέφωνα τον τελευταίο 1,5 χρόνο και όλα τα τηλέφωνα ανεξαρτήτως μάρκας είναι από 64gb και πάνω. Ελάχιστα θα βρεις με λιγότερα.Τους περισσότερους δεν θα τους πειράξει. Τον επεξεργαστή τουλάχιστον τον έφτιαξαν και θα είναι το ίδιο η καλύτερος από τον Snapdragon. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν φορτίστη αλλά τουλάχιστον δεν είναι τόσο καλό όσο στα iPhone γιατί τα Android έχουν type c με γρήγορη φόρτιση εδώ και χρόνια , έτσι όλο και κάποιον θα έχουν οι περισσότεροι.
Αυτές οι τακτικές δεν είναι μόνο από τη Samsung αλλά θα την ακολουθήσουν σιγά σιγά όλες οι εταιρίες.
Σε όποιον μου πει ότι υπερασπίζομαι την Samsung θέλω να πω ότι το κινητό που χρησιμοποιω είναι iPhone.

Γιωργος

Σου αφαιρει κατι χωρις να σ αφαιρεσει απ την τιμη. Άσχετα ποιος τ χρησιμοποιει. Ετσι κ αλλιως τ συντριπτικο ποσοστο π αγοραζει τετοια κινητά.. Κ εγω μαζι… Χρησιμοποιούν ενα.. 30-40% που μπορει ν κανει τ κινητο. Εε ας αφαιρεσουν τα υπόλοιπα 60% σ δυνατοτητες τοτε οπως κ την sd π δν τη χρησιμοποιει κανεις (ουτε κ εγω… Huawei p30 pro 8/256 εχω.)Δν προκειται να μας πειραξει κατι.. Οπως δν πειραζει κ κανεναν π δν θα χει sd… Αλλα αφου τ βγαζεις… Κοψε και τ αναλογο ποσο απ την τιμη.

Last edited 3 years πριν by Γιωργος
chris b

και η xiaomi δε θα σου δινει φορτιστη. νομιζω γινεται μεγαλυτερο θέμα απ όσο είναι καθώς ολοι εχουμε 45 φορτιστες στο σπιτι εκτος και αν εχεις ακομα νοκια.

Nick R.

Εγω αυτό που ξέρω είναι ότι μας έκαναν να εξαρτιωμασται απο τα κινητά, τα έχουν φτάσει όσον αφορά τις τιμές στον ουρανό και τώρα κάνουν ότι γουστάρουν. Πάει η καρτα μνήμης, πανε τα ακουστικά, παει ο φορτιστής. Ρε τι λέτε. Σοβαρά!!! Σε λίγο θα σου βάζουν φωτογραφία μεσα στο κουτί και θα σου λέει φαντάσου ότι το έχεις στα χέρια σου. Καταγγελία απο φορείς καταναλωτών και αγωγες και να μην αγοράζει κανείς κινητό χωρίς τα παρελκόμενα που κάνει την συσκευή να μπορεί να είναι όπως πρέπει και να είναι αντίστοιχη στα χρήματα που διαθέτει ο κόσμος. Κλέφτες. Ταχα μου νοιάζονται για το περιβάλλον. Για να φτιάξει το κινητό δεν χαλάει το περιβάλλον μεψτα ορυκτα μέταλλα που βάζει; κοροϊδία

Παναγιώτης

Τώρα που σταματάει τα δωρεάν απεριοριστα backup η Google H SdCard είναι απαραίτητη

chris b

εμενα δε με νοιαζει ουτε η SD , εχω και pc να αποθηκευω και cloud και γενικα με τα 256 base model που λογικά θα δουμε στην ευρωπη δε θα εχεις καν αναγκη τβην SD. επισης ολοι εχουμε φορτιστες στο σπίτι εγω προσωπικα εχω 3 25W της samsung και 2 powerbanks με typeC ενταξει παλι δεν ειναι κατι φοβερο.

Αυτό που προσωπικά με πειράζει είναι η FHD οθονη στο 21+ αντι για QHD που είναι απαράδεκτη και η τιμή που ζητάνε 1099€. Αν θέλεις 1080p οθονη να το χρεωσεις 899 οχι 1099. Kαι το base model S21 έπρεπε να είναι στα 750. το ultra είναι υπερτουμπανο και ουτως η αλλως μονο hardcore fans θα το πάρουν. Αλλα και αυτό για την εκδοση 256gb ζητανε 1449 είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΡΑΓΙΚΟ. Θα έπρεπε να το είχαν 1299 την 256 και 1249 την 128.

Με 1000E θα βρισκεις το m11 PRO και το OnePlus 9 Pro που θα ειναι πολυ περισσότερο vfm απ το samsung και ας πουλάνε τα δεδομένα σου σε τρίτους κάθε χρόνο.

Georg

Δεν προκειται να αγορασω samsung πλεον αφου αφαιρει και την msd.εχω καρτα 512GB με σημαντικα αρχεια οποτε μαυρο πλεον στην samsung.υπαρχουν πολυ ανωτερα τηλεφωνα αλλων κατασκευαστων με πολυ λιγοτερα χρηματα.την ειδαν apple και αυτοι.

Perastikos

Τελικά αυτό το κινητό μόνο υποβάθμιση θα φέρει; Πάπαλα η κυρτή οθόνη, πάπαλα η κάρτα, πάπαλα ο φορτιστής… Και βάλε τι έχουμε χάσει τα προηγούμενα έτη, led ειδοποιήσεων, θύρα ακουστικών… Άντε γεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.