Galaxy S22: Η διαρροή της τιμής δείχνει άνοδο στο κόστος των Ultra

, Galaxy S22: Η διαρροή της τιμής δείχνει άνοδο στο κόστος των Ultra

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες πως η σειρά Galaxy S22 της Samsung θα έχει τιμές παρόμοιες με αυτές της σειράς S21, παρά τον νέο σχεδιασμό και τα ισχυρότερα εξαρτήματα.

Τώρα η Samsung φαίνεται πως άλλαξε γνώμη αφού αντιμετώπισε δυσκολίες παραγωγής με τον νέο επεξεργαστή Exynos 2200 αλλά και τις ελλείψεις στα chip.

Ο Tipster Gallox ισχυρίζεται ότι ενδέχεται να δούμε αύξηση έως και 100 $ στις τιμές της σειράς Galaxy S22, με το S22 Ultra να βλέπει τη μεγαλύτερη. Πιο συγκεκριμένα, η τιμή κυκλοφορίας Samsung Galaxy S22 θα είναι 849 $, του Samsung Galaxy S22+ 1049 $ και του Samsung Galaxy S22 Ultra 1299 $.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αυτές είναι οι τιμές για μοντέλα 256 GB.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ε για αυτο βαζει και το πενακι για να τσιμπησουν το τυρακι οι παλαιοι κατοχοι note γιατι αλλιως παλι το + θα ειναι best seller…για το οποιο φοβαμαι μην αφαιρεσουν τιποτα οπως κανανε με την qhd αναλυση του…

forneverarrow

Δεν έχεις άδικο… η αλήθεια είναι ότι στο σημείο που έφτασε η τεχνολογία των κινητών δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για βελτίωση ή για νέα wow χαρακτηριστικά, οπότε είναι ίσως καλή ευκαιρία για ένα συμμαζεμα από όλους τους κατασκευαστές. Το Note δεν χρειάζεται πια εφόσον το Ultra μεγάλωσε και υποστηρίζει S pen, ενώ τα Fold έχουν αρχίζει να ωριμάζουν και αυτά. Από την άλλη, αν έδινε στο Plus τα ίδια specs με το Ultra πλην του S pen θα χαντάκωνε το Ultra, γιαυτό έχασε την qHD το Plus. Δεν έχω πρόβλημα με την αφαίρεση χαρακτηριστικών αρκεί να υπάρχει ανάλογη μείωση στο κόστος. Από την άλλη, για πρώτη φορά, βλέπω την τιμολόγηση των iPhone με καλύτερο μάτι σε σχέση με τη Samsung. Είδαμε από πέρσι τα iPhone 12 και φέτος τα 13 να βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη για όλα τα γούστα, χωρίς εκπτώσεις σε ποιότητα κατασκευής ή specs (πλην τις extra κάμερες) και σήμερα τα iPhone καλύπτουν όλα τα price tags από τα 500 (SE) μέχρι τα 1500€ (13 Pro Max). Δεν είναι φτηνές συσκευές αλλά ποτέ δεν ήταν στην τελική. Από την άλλη, τα Galaxy αρχίζουν να είναι ανταγωνιστικά από τα 800€ και πάνω ενώ μου κάθεται στο λαιμό αυτός… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.