Smartphones

Galaxy S22: Έρχεται μεγάλο update για τις κάμερες

Στην ανακοίνωση ότι η νέα της ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Galaxy S22 θα φέρει σειρά βελτιώσεων στις κάμερες προχώρησε η Samsung. Τα βίντεο Hyperlapse θα ενεργοποιηθούν για την κάμερα telephoto και ο σαρωτής QR θα βελτιωθεί για ευκολότερo navigation.

Η επιλογή Hyperlapse στο Camera App πρόσφερε εγγραφή με τις wide και ultrawide κάμερες, αλλά τώρα έρχεται μια τρίτη επιλογή 3x. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ακόμα ότι το Astro Hyperlapse, μια νέα λειτουργία για πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες του νυχτερινού ουρανού, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη.

Ο σαρωτής QR θα αποκτήσει μεγαλύτερη περιοχή σάρωσης και θα προσφέρει ένα πάτημα για σάρωση εάν η εφαρμογή δεν μπορεί να βρει τον κωδικό από μόνη της. Eπίσης διορθώνεται ένα σφάλμα που δεν σας επέτρεπε να παραβλέψετε το μήνυμα πίσω από τον κωδικό QR και έπρεπε να κλείσετε την εφαρμογή ή να ακολουθήσετε τη διεύθυνση URL.

Άλλες βελτιώσεις είναι στον τομέα της απόδοσης HDR και της αναπαραγωγής χρωμάτων. Η χρήση μνήμης και η απόδοση AI σε λειτουργίες Φωτογραφίας, Βίντεο και Νυχτερινής λειτουργίας έχουν επίσης βελτιστοποιηθεί. Η σταθεροποίηση θα βελτιωθεί επίσης περαιτέρω.

Όλες αυτές οι ενημερώσεις από τη Samsung αφορούν τα smartphone Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra.

Η εταιρεία προωθεί τις βελτιώσεις Hyperlapse και QR Code και στη σειρά Galaxy S21, ωστόσο, οι υπόλοιπες βελτιώσεις απόδοσης περιορίζονται στις κάμερες S22.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.