Gear

Η Apple μάλλον βρήκε όνομα για το mixed reality headset

To όνομα Reality θα χρησιμοποιήσει μάλλον η Apple για το επερχόμενο headset της μικτής πραγματικότητας. Ένα άρθρο του Bloomberg αναφέρεται σε τρεις ξεχωριστές αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το Reality One, το Reality Pro και το Reality Processor.

Πρόκειται για πιθανά ονόματα για τις δύο εκδόσεις του φημολογούμενου headset Apple VR/AR και της μονάδας επεξεργασίας του. Παλαιότερες αιτήσεις αποκάλυψαν επίσης μια πατέντα realityOS που είναι πιθανότατα για το λειτουργικό σύστημα του headset.

Το Γραφείο Εμπορικών Σημάτων και Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α. εμφανίζει την Immersive Health Solutions ως αρχείο καταχώρησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για το Reality One. Η Apple και άλλες επώνυμες εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά εταιρείες-βιτρίνες για να συμπληρώσουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα επερχόμενα project τους. Παρόμοιες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας «Reality» υποβλήθηκαν επίσης στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σαουδική Αραβία, την Κόστα Ρίκα και την Ουρουγουάη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τo mixed reality headset της Apple θα προσφέρει εκδόσεις VR και AR των εφαρμογών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των FaceTime και Maps, αλλά και την επιλογή εκτέλεσης παιχνιδιών και πολυμέσων σε VR.

Η Apple δεν αναμένεται να ανακοινώσει αυτό το headset στην εκδήλωση Far Out της επόμενης εβδομάδας στις 7 Σεπτεμβρίου, με την πιο πρόσφατη φήμη από τον Ming-Chi Kuo να υποδηλώνει ότι τα ακουστικά MR θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2023.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.