Galaxy S22 Ultra: Τελικά θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W

, Galaxy S22 Ultra: Τελικά θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W

Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν αρκετές φήμες αναφορικά με την ταχύτητα φόρτισης του Samsung Galaxy S22 Ultra. Αρχικά, γινόταν λόγος πως το S22 Ultra και το S22 Plus θα προσέφεραν ταχύτερη φόρτιση από την τρέχουσα γενιά, ωστόσο αυτό φέρεται να αντικρούεται από μια ρυθμιστική αρχή.

Σύμφωνα με το Ice Universe, το Galaxy S22 Ultra θα υποστηρίζει φόρτιση 45 W και θα είναι εξοπλισμένο με ένα cell 5.000 mAh που απαιτεί μόνο 35 λεπτά για φόρτιση 70 τοις εκατό.

Ακόμα, δημοσίευσε εικόνες με προστατευτικά από σκληρυμένο γυαλί που προορίζονται για τη συσκευή και παραπέμπουν σε ένα boxy-shaped smartphone, όπως είναι το Galaxy Note 21. Τα S22 και S22 Plus, ωστόσο, πιθανότατα θα έχουν στρογγυλεμένες γωνίες.

, Galaxy S22 Ultra: Τελικά θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45W

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το S22 Ultra θα έχει οθόνη 6,8 ιντσών και μικρότερη οπή από το S21 Ultra για την μπροστινή κάμερα. Η πίσω κάμερα πιθανώς θα έχει έναν αισθητήρα 108MP, ένα εξαιρετικά ευρυγώνιο snapper 12MP, δύο κάμερες τηλεφακού 12MP, ένα σύστημα αυτόματης εστίασης με λέιζερ και μια μονάδα LED.

Τέλος, ορισμένες παραλλαγές θα έχουν το Qualcomm Snapdragon 898 SoC και οι υπόλοιπες θα τροφοδοτούνται από το Exynos 2200.

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.