Galaxy S8 & S8 Plus: Θήκες δείχνουν αλλαγή στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

Οι θήκες για τα μη ανακοινωμένα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές. Όμως καμία από αυτές δεν συμφωνούσε με το design του smartphone που είχε διαρρεύσει το Evan Blass.

Σήμερα έρχεται μια εικόνα από δυο θήκες οι οποίες μοιάζουν να είναι ακριβώς για τα Smsung Galaxy S8 και S8 Plus με οθόνες 5.7 και 6.2 ιντσών, οι οποίες θα είναι Super AMOLED με ανάλυση 1440×2560 pixels.

Αυτό που κάνει τις θήκες να μοιάζουν αληθινές είναι η εγκοπή για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η εγκοπή είναι δίπλα από την κάμερα, στην πλάτη του smartphone. Φυσικά σε αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα.

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus αναμένονται με επεξεργαστές Snapdragon 835 και Exynos 8895 και μνήμη RAM 4GB/6GB, ανάλογα την περιοχή. Η κάμερα θα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, υπάρχει θύρα Type-C USB και μπαταρία 3250/3750mAh.

Η πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης είναι η 29η Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί σε teaser video στην MWC 2017.

galaxy s8 cases, Galaxy S8 & S8 Plus: Θήκες δείχνουν αλλαγή στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

galaxy s8 cases, Galaxy S8 & S8 Plus: Θήκες δείχνουν αλλαγή στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

galaxy s8 cases, Galaxy S8 & S8 Plus: Θήκες δείχνουν αλλαγή στον αισθητήρα αποτυπωμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
azriel84

Περισσότερο μου φαίνεται εγκοπή για dual camera setup ή μεγαλύτερο αισθητήρα με το φλας δίπλα χώρια που αν είναι τόσο κοντά στην κάμερα ή το φλας θα γεμίζουν δαχτυλιές για πλάκα… Αισθητήρας αποτυπωμάτων στην πλάτη είναι ότι πιο άβολο υπάρχει σε αρκετές περιπτώσεις.

Αγγελος

Αν βαλουν τον αισθητηρα στη πλατη θα εχουμε ενα μεγαλο συμβιβασμο εκ μερους της σαμσουνγκ πραγμα που δε μου φαινεται λογικο γιατι πιστευω πως θα τα δωσει ολα με το s8.οι εγκοπες παντως ειναι συνηθισμενες γιατι εκει ειναι το φλας και οι αισθητηρες του s health.

Glorious

Απ’ όλη αυτή τη συζήτηση για το πίσω μέρος του s8 καταλάβα ότι η Samsung απλά βαρέθηκε να ασχοληθεί με ενσωματομένο touch κάτω από την οθόνη και απλά το έριξε από πίσω. Φυσικά μην ξεχνάαμε και τις δυσκολίες τος οποίες αντιμετώπισε. Κάθε εμπόδιο για καλό δεν λένε? Ίσως να μας το φυλάει για το note 8 για να το μπαμ!!!

Expert. V

Ο αισθητηρας θα βρισκεται στην πλατη του κινητου και ουτε καν στο κεντρο. Επισης δεν θα εχει dual camera (και κατα την αποψη μου καλύτερα gimnick ειναι) αα και επισης το headphone jack ειναι ακομα στην θεση του.

oacaptain

Καλησπέρα σας. Θα ήταν πολύ κοντά ο αισθητήρας των δακτυλικών αποτυπωμάτων με την κάμερα συνεπώς θεωρώ ότι μάλλον είναι ο διπλός φακός της κάμερας. Όλα είναι συμπέρασμα μου βλέποντας σε ανοιχτές συσκευές ότι το modul της κάμερας είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος απο το πλαίσιο του φακού με συνέπεια να θέλει αρκετό χώρο κάτω από το καπάκι. Με επιφύλαξη όλα αυτά πάντα, και εκτίμηση προς όλους εσάς.

Beowolf_Ahates

Αστεία πράγματα. Ούτε διανοητικά καθυστερημένος δεν θα έβαζε αισθητήρα αποτυπωμάτων εκεί, όχι η Samsung.
Νομίζω αυτή την φορά, όλα τα leaks θα πέσουν έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.