Smartphones

Galaxy S9 Mini: Ανακοίνωση τον Μάρτιο του 2018 μαζί με S9 και S9+;

Για το Samsung Galaxy S8 υπήρχαν οι φήμες ότι μπορεί να δούμε την mini έκδοση, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη απογοητεύοντας τους λάτρεις των “μικρών”. Ωστόσο, είναι πιθανό του χρόνου να δούμε το Samsung Galaxy S9 mini.

Οι νέες (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες λένε ότι τον Μάρτιο του 2018, η Samsung θα ανακοινώσει τα Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9+, και μαζί τους θα έρθει το Samsung Galaxy S9 Mini.

To Samsung Galaxy S9 Mini φημολογείται με οθόνη κάτω από τις 5 ίντσες με κυρτές άκρες. Δεν δίνονται λεπτομέρειες για το aspect ratio, αλλά αν έχει 18.5:9 όπως τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy Note 8, τότε θα είναι μια αρκετά μικρή συσκευή.

Δυστυχώς, ούτε για τα τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν δίνονται πληροφορίες, αλλά το ότι μπορεί να ανακοινωθεί μαζί με τις ναυαρχίδες, υποδεικνύει ότι ίσως να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Στο παρελθόν η Samsung λάνσαρε mini εκδόσεις των ναυαρχίδων, αλλά ήταν μεσαίας κατηγορίας και είχαν κάποια ομοιότητα με τις ναυαρχίδες.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 19:11

Σχόλια

  • αρκετα κατωτερος επεξεργαστης, χειροτερη αρκετα καμερα,ι ραμ στη κλτρη 4 κ φυσικα πανακριβο....μην χαιρεστε οτι αυτο θ ναι το επομενο κινητο σας... το βγαζουν μονο κ μονο για να κρατανε ψηλα τη τιμη των κανονικων...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.