Galaxy S9 και S9+: Εμφανίζουν “νεκρά” σημεία στην οθόνη;

samsung galaxy s9 s9plus νεκρά σημεία οθόνη αφής, Galaxy S9 και S9+: Εμφανίζουν “νεκρά” σημεία στην οθόνη;

Όλο και περισσότεροι χρήστες του Galaxy S9 και ειδικότερα του S9+ κάνουν λόγο για προβλήματα με την οθόνη αφής η οποία εμφανίζει σημεία στα οποία δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα. Έτσι μετά το πρόβλημα με το fingerprint scanner φαίνεται πως άλλο ένα προκαλεί προβληματισμό, με τη Samsung να μην έχει πάρει ακόμα θέση επί αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα με την αφή εστιάζεται σε διαφορετικές περιοχές της οθόνης, με ορισμένους να αναφέρουν το επάνω μέρος και άλλοι το κάτω μέρος της, με τους χρήστες του Galaxy S9+ να κάνουν λόγο για πιο συχνή εμφάνιση του προβλήματος σε σχέση με αυτούς του Galaxy S9. Το κοινό σημείο των παραπόνων έχει να κάνει με τη μη λειτουργία της οθόνης αφής στα συγκεκριμένα σημεία κυρίως κατά τη χρήση του πληκτρολογίου στα γράμματα “E, R και T”, ενώ άλλοι χρήστες κάνουν λόγο ότι δε μπορούν να σύρουν το μενού ειδοποιήσεων στον πάνω μέρος της οθόνης.

Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ακόμα για το αν πρόκειται για πρόβλημα που έχει να κάνει με το hardware των συσκευών ή το software, ενώ ορισμένοι χρήστες που απευθύνθηκαν στα καταστήματα που το προμηθεύτηκαν, προχώρησαν σε αντικατάσταση των συσκευών τους με καινούργιες, οι οποίες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Τα Galaxy S9/S9+ φτιάχτηκαν τελικά για να ενισχύσουν την αγορά των S8/S8+…:p

fotojim

Πολλα προβλήματα βλέπω και με βλέπω να πηγαίνω XZ2 που χτυπαει και καλύτερα σκορ στο Antutu

Chris_BMW

Σε επόμενη αναβάθμιση θα λυθεί ..

Δεν νομίζω να ειναι θέμα hardware ,αν ήταν δεν θα δούλευε γενικά σε εκείνο το σημείο η αφή ..

Πέτρος Π

@JohnWave : Τα S8 έχουν κάνει τον κύκλο τους πλέον πάνω κάτω… Άσε κιόλας που χαλάει γενικά το όνομα της εταιρείας όταν εμφανίζονται τέτοια προβλήματα σε συσκευές των 1.000 €… Δηλαδή ο καταναλωτής θα σκεφτεί ότι αν εμφανίζονται τέτοια θέματα στα S9 ποιος αποκλείει ότι θα εμφανιστεί κάτι τέτοιο και στο S8… Νομίζω από τότε με το θέμα των εκρήξεων στα Note έχει πάρει λίγο την κάτω βόλτα η Samsung στα μάτια των καταναλωτών…

Jo

Εχω το σ9 plus κ σε φοντο infinity το πανω αριστερα στην οθονη μου βγαζει κατι μαυρα στιγματα σαν καμμενα πιξελ.θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει παρατηρησει κανενας αλλος….

bezilys

εεμ αφου είναι κορόιδα και περνούν samsung αντί να πάρουν το xz2!!τα θέλουν και τα παθαίνουν!

Xarisgru

@jo λογικα ειναι καμμενα pixel! Πηγαινε σε ενα service της Samsung για επισκευη! Το ειχα παθει στο s5 μου την 2η μερα

Jo

Το θεμα ειναι οτι με αλλα φοντα δεν το πσρουσιαζει αυτο μονο στα infinity.αλλα θα παω απο τη σαμμυ να το δουνε πριν παω για doa

GeoChios

Τα S8 εχουν κανει τον κυκλο τους; Τετοια ακουω και μου ερχεται να παω να παρω κανα Α5 2016. 2 χρονων κινητο. Μια χαρα κανει τη δουλεια του με το 1/4 των specs του S8.

JohnWave

@Πέτρος Π, κοροϊδευτικά για τη Samsung το είπα. 🙂 Εννοείται πως καμία εταιρία δεν θα ακολουθούσε τέτοια τακτική. Απλά το έκανε τόσο ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο, η κάμερα δεν της βγήκε ως κάτι wow, αν αρχίσουν και θέματα τότε…πρόβλημα…Ήδη δυο φίλοι μου που το σκέφτονταν, ο ένας πήρε τελικά το S8 και ο άλλος μάλλον θα κάνει το ίδιο. Όσους τους νοιάζει design/οθόνη/κάμερα στα 500€ είναι λογικό να παίρνουν αυτήν την απόφαση μιας και παίζει μόνο του μπάλα το S8 σε αυτά τα χρήματα και με βάση αυτά τα κριτήρια. Όσους δεν τους νοιάζει η κάμερα αλλά περισσότερο η ram, πάνε σε OP 5T. Λογικό και αυτό.

Φωτης

JohnWave@ καλη επιλογή..Για μενα αν ειναι να δωσει κάποιος 950€ για το s9 καλυτερα να παρει iPhone x..Αλλη ποιότητα κ ξερεις οτι θα σου κρατησει χρονια!!!

JohnWave

@Φώτη, για μένα κανένας δεν πρέπει να δίνει 950€ για καμιά συσκευή όταν με 500€ (σχεδόν τα μισά δλδ) μπορούν να πάρουν τουλάχιστον το 80% της δύναμης/απόδοσης/ποιότητας των συσκευών που κοστίζουν 950€. Η πρόοδος που σημειώνεται στις ναυαρχίδες από χρονιά σε χρονιά είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με τη διαφορά τιμής. Τώρα για το iphone X, είναι σίγουρα ένα από τα 4 κορυφαία κινητά της αγοράς αλλά υπάρχουν πολλοί σαν εμένα που δεν παίζουν σε δυο λογισμικά και θέλουν μόνο android (όπως αντίστοιχα υπάρχουν χρήστες που θέλουν αποκλειστικά iOS).

Σταύρος Χρι

Προφανώς @Φωτης

Γιώργος Κ.

Πάντα η Ε.Ρ.Τ είχε πρόβλημα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.