Smartphones

Galaxy Unpacked 2020: Πώς να παρακολουθήσεις live την εκδήλωση

Η 11η Φεβρουαρίου πλησιάζει και το Galaxy Unpacked 2020 είναι προ των πυλών. Πρόσφατα, είδαμε τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το πώς μπορεί κάποιος να δει σε ζωντανή μετάδοση το event.

Τι περιμένουμε να δούμε στην εκδήλωση

Αν και είδαμε αναλυτικά το τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία, καλό είναι να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση. Αρχικά, είναι βέβαιο ότι θα δούμε τα νεότερα flagships Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra. Έπειτα, σε επίπεδο smartphones αναμένεται να αποκαλυφθεί το Samsung Galaxy Z Flip.

Επιπλέον, η κατασκευάστρια θα αποκαλύψει τα νέο TWS ακουστικά Samsung Galaxy Buds+, τα οποία προσφέρει δωρεάν με προπαραγγελία των Galaxy S20+ και S20 Ultra. Ένα ακόμη προϊόν για το οποίο κυκλοφορούν φήμες είναι το Galaxy Tab S6 5G, το οποίο ενδέχεται να δούμε στο Galaxy Unpacked 2020. Τέλος, λιγότερο πιθανή θεωρείται η παρουσιάσει του Samsung Galaxy Watch 2.

Πώς μπορείτε να δείτε live την εκδήλωση

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει το Galaxy Unpacked 2020 για τις 11 Φεβρουαρίου και 9μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μπορούν να συντονιστούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Για όσους δεν τους αρέσει το YouTube, η Samsung θα κάνει stream το event και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, καθώς και από τον λογαριασμός της στο Twitter. Τέλος, μία ακόμη πηγή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Galaxy Unpacked 2020.

Φυσικά, πρέπει να γνωρίζεται ότι το Techblog θα καλύπτει σε πραγματικό χρόνο το Unpacked 2020 και θα σας ενημερώνει για όλα τα νεότερα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένη στη σελίδα μας.

Επεξεργάστηκε την 28 Ιανουαρίου 2020 15:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.