Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Έρχεται το τελευταίο One UI 4.0 beta

, Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Έρχεται το τελευταίο One UI 4.0 beta

Τον περασμένο μήνα η Samsung παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του One UI 4 σε δύο νέα βίντεο, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Σύμφωνα με το SamMobile, η πιο πρόσφατη έκδοση beta του επόμενου UI της Samsung κυκλοφορεί στα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3.

Η κατασκευή φέρει την κωδική ονομασία ZUKG και είναι η τρίτη επίσημη έκδοση beta για τις τελευταίες αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung. Σε αυτή, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις, οι οποίες αναφέρονται στο αρχείο καταγραφής αλλαγών, συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων στη ρύθμιση φωτεινότητας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Το UI 4.0 beta κυκλοφορεί τώρα στη Νότια Κορέα, ωστόσο οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν επίσης να το δοκιμάσουν.

Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή . Αρχικά ανοίγετε την εφαρμογή Samsung Members και πατάτε στο banner “beta”. Μετά την εγγραφή κάνετε αναβάθμιση σε OneUI 4.0 ή εάν εκτελείτε ήδη κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις beta, θα λάβετε μια ενημέρωση OTA με την έκδοση ZUKG μόλις γίνει διαθέσιμη στην περιοχή σας.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του OneUI 4.0, υπολογίζεται πως η σταθερή έκδοση θα κυκλοφορήσει στις συσκευές κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Η οικογένεια Galaxy S21 θα είναι η πρώτη που θα το αποκτήσει και θα ακολουθήσουν τα αναδιπλούμενα μοντέλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να έρθει με το iPhone 16

Η τελευταία φήμη για την φθηνότερη έκδοση Samsung Galaxy Z Fold 6 αναφέρει ότι θα είναι πολύ πιο οικονομικό από ότι περιμέναμε.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6: Διέρρευσαν οι πρώτες χρωματικές επιλογές

Αρκετοί μήνες μας χωρίζουν ακόμα από την παρουσίαση των Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 από τη Samsung, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους leakers.