Gionee Elife S7: Υπέρλεπτο με μπαταρία 2 μέρες [MWC 2015]

Η Gionee ανακοίνωσε σήμερα στην έκθεση MWC 2015 το Gionee Elife S7 το οποίο είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος 5.5 χιλιοστά. Όμως αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του καθώς η Gionee έχει προσπαθήσει να συνδυάσει το υπέρλεπτο design με την μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Σχεδιαστικά είναι κάπως παράξενο με “αυλάκια” στις πλευρές που η Gionee αποκαλεί ” U-shaped skeleton”.

Προκειμένου να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία, η εταιρεία μελέτησε ποια apps καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια ενώ μείωσε κατά 25% την ενέργεια που καταναλώνει η οθόνη και πρόσθεσε Dark theme το οποίο καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με το default theme. Οπότε η 2750mAh μπαταρία μπορεί να αντέξει έως και 2 μέρες.

Το Gionee Elife S7 έχει οθόνη 5.2 ιντσών AMOLED 1080p (χρησιμοποιεί τεχνολογία ACL για λιγότερη κατανάλωση ενέργειας). Επιπλέον, για να βοηθηθεί η μπαταρία έχει ενσωματωθεί ένα νέο Sensor Hub στο chipset για να βοηθά την CPU να “ξυπνά” κατά 20% λιγότερο και να μην χρειάζεται ενέργεια να λειτουργήσει.

Στο σύνολο η Gionee εκτιμά ότι έχει βελτιώσει την διάρκεια της μπαταρίας κατά 32%, οπότε θα διαρκεί 2 μέρες. Έχει προσθέσει όμως και Extreme mode για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης όπου περιορίζει τις λειτουργίες του κινητού και σου δίνει επιπλέον 33 ώρες standby με μόλις 10% μπαταρία. Καθόλου άσχημα για συσκευή με 5.5 χλστ. πάχος.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε MediaTek MT6752 chipset 64-bit με 1.7GHz Cortex-A53 πυρήνες, Mali-T760 GPU, 2GB RAM, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 13 Megapixel κάμερα, 8 Megapixel δεύτερη κάμερα και Android Lollipop.

Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο στην Ινδία με τιμή 400 ευρώ περίπου και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα έρθει Ευρώπη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Μαρτίου 2015 19:57

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.