Gionee M5: Teaser για smartphone με δυο ενσωματωμένες μπαταρίες

Οι Κινέζοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεπεράσουν τα όρια με smartphones που δεν είτε δεν έχουν περιθώρια γύρω από την οθόνη, είτε είναι εξαιρετικά λεπτά. Πως σκέφτονται όμως να ξεπεράσουν το άλυτο πρόβλημα που ονομάζεται μπαταρία; Η λύση είναι οι δυο μπαταρίες.

Πριν από λίγες μέρες είδαμε το Innos D6000 με δυο ενσωματωμένες μπαταρίες, η μια 2480mAh και η άλλη 3520mAh και μαζί υπόσχονται διάρκεια 3 με 5 ημερών με βαριά χρήση. Ο επόμενος κατασκευαστής που απ ότι φαίνεται ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο είναι η Gionee.

Σύμφωνα με το teaser που δημοσίευσε, θα λανσάρει το Gionee M5 το οποίο δεν θα έχει μια, αλλά δυο μπαταρίες. Αν η μια μπαταρία εξαντληθεί τότε θα υπάρχει η εφεδρική. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι χωρητικότητα θα έχει η κάθε μπαταρία, αλλά η χρήση δυο μπαταριών θα μπορούσε να δώσει και 4 μέρες διάρκεια μπαταρίας με μια φόρτιση.

Για το Gionee M5 δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις διαστάσεις του. Να πούμε όμως ότι αντίστοιχα το Innos D6000 έχει πάχος 11.9 χιλιοστά, που δεν είναι πολύ σε αναλογία με την 6000mAh μπαταρία.

Λέτε τελικά η λύση στα smartphones να είναι οι δυο μπαταρίες και όχι η πολυπόθητη επανάσταση που περιμένουμε και δεν έρχεται;

Πηγή

Σχόλια

  • ποια η διαφορά δλδ με μια μπαταρία 6000mAh? τι παραπάνω θα προσφέρουν οι δύο?

  • Μπαταρία πάνω απο 3000mah και rapid charge πιστευω θα είναι ένας πολύ δυνατός συνδυασμός σε ένα smartphone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.