Διαγωνισμός CAT S50: Κερδίστε το σκληροτράχηλο smartphone

To συλλεκτικό CAT S50 της torture δοκιμής που έκανε το Techblog μπορεί να γίνει δικό σας. Άντεξε σε όλα τα δύσκολα τεστ, πτώσεις, τούβλα, λάσπες, νερό, πέταγμα στο αέρα και τώρα μπορεί να φτάσει στα δικά σας χέρια και να μείνετε ήσυχοι ότι θα σας συντροφεύσει για μια ζωή. Μάθετε πως μπορείτε να το κερδίσετε.

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε και ο τυχερός νικητής που κερδίζει το smartphone CAT S50 είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 173 (lazaros). Ο τυχερός νικητής έχει ενημερωθεί με email και έχει ανακοινωθεί στο Fan Page του Techblog. Το βίντεο της κλήρωσης θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας.

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Την Δευτέρα 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα απο το Fan Page του Techblog. Καλή επιτυχία σε όλους!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να ακολουθήστε και τα 3 βήματα που ακολουθούν:

1. Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο.
2. Να κανετε share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
3. Να κάνετε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015 στις 21:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Επεξεργάστηκε την 21 Απριλίου 2015 13:32

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.