LG G4: Η LG αποκαλύπτει το νέο UI μέσα από teaser video

Η επίσημη ανακοίνωση του LG G4 θα γίνει στις 28 Απριλίου, αλλά πριν δούμε τη ναυαρχίδα η LG μας αποκαλύπτει ένα ένα τα κομμάτια της. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε επίσημα την νέα εξελιγμένη οθόνη 5.5 ιντσών QHD, και σήμερα κυκλοφόρησε teaser video με το νέο LG UX 4.0.

Το video ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της LG στο YouTube και δείχνει το ανανεωμένο multitasking, βελτιωμένο UI στην κάμερα, ολοκληρωμένη εφαρμογή ημερολογίου και πληροφορίες για τον καιρό.

Διαβάστε επίσης: LG Display: Επίσημα η νέα εξελιγμένη 5.5″ QHD οθόνη του LG G4

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Απριλίου 2015 10:17

Σχόλια

  • Κώστα Καλησπέρα,
    Ωραίο το άρθρο και ωραία στοιχεία δείχνει. Άντε να γίνει το event..Λογικά θα το πάρει το LG G3 to ux4.0 ε;

    Ευχαριστώ

  • Είναι άθλια σε θέμα αισθητικής πραγματικά τα εικονίδια είναι καρτοονιστικα τετράγωνα κ με χρωματα πολύ έντονα..μονο τα widgetακια κάτι λεν που έγιναν πιο flat!

  • φαινεται πολυ καθαρο, απλοποιημενο και ομοιομορφο... ωραιο μου φαινεται. σαν να "τελειοποιησε" την περσινη αλλαγη ui που εκανε με το g3. εννοειται βεβαια, οτι πρεπει να συνοδευεται και απο το απαραιτητο optimization ωστε να τρεχει απροβληματιστα.
    μια λεπτομερεια για τα εικονιδια... προσωπικα πιστευω θα εδειχναν λιγο πιο ομορφα με ελαφρως στρογγυλοποιημενες γωνιες. επισης, στο widget ισως θα προτιμουσα την ωρα στη μεση με μεγαλη γραμματοσειρα, αντι για την θερμοκρασια.
    ειναι λιγο νωρις για να κρινουμε, αλλα νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο η lg.

  • δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά εγώ to 'χω λατρεψει. Μ' αρέσει που τα εικονίδια είναι τόσο τετράγωνα και όχι στρογγυλοποιημένα και τα χρώματα είναι εκπληκτικά. Μπράβω στην lg. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.

  • Κωστα καλη εβδομαδα Χρονια Πολλα πολυ ωραιο με αρεσε το UI 4.0 LG να το δουμε το event LG G4 να εχει αφερουμενη μπαταρια και να δεχετε καρτα μνημης οπος το LG G3 τοτε 1 θεση LG 2 SAMSUNG 3 APPLE

  • στην Lg παντα ειχαν θεμα με το desing του ui , αυτη η υλοποιηση ομως ειναι η καλυτερη απο τις πιο παλιες

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.