Smartphones

Γνωρίστε το νέο LG Velvet μέσα από το πρώτο επίσημο βίντεο

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε την ύπαρξη του LG Velvet, με την εταιρεία να έχει παρουσιάσει σχέδια του mid-range smartphone και να έχει ανακοινώσει επίσημη ονομασία. Σήμερα έχουμε πλέον και μια πλήρη εικόνα της συσκευής.

Μέσα από βίντεο στο λογαριασμό της στο YouTube η LG Νοτίου Κορέας παρουσίασε το πρώτο βίντεο από το επερχόμενο smartphone, καθώς και λεπτομέρειες για κάποια χαρακτηριστικά που δεν είχαν επιβεβαιωθει μέχρι σήμερα.

Στην καρδιά του LG Velvet βρίσκεται ο Snapdragon 765G και όχι ο 865. Αυτό σημαίνει πως το Velvet θα υποστηρίζει δίκτυα 5G, όμως δε θα κοστίζει όσο μία ναυαρχίδα.

Το βίντεο επικεντρώνεται στον ανανεωμένο σχεδιασμό του επερχόμενου mid-range, με “teardrop design” για τις πίσω κάμερες. Στο μπροστινό μέρος βλέπουμε επίσης teardrop για τη selfie κάμερα. Η οθόνη εκτείνεται σχεδόν σε όλο το μπροστινό μέρος της συσκευής, με ελάχιστα bezel περιμετρικά και ελάχιστα αλλά συμμετρικά στο πάνω και στο κάτω μέρος.

Τόσο στο πίσω όσο και στο μπροστινό μέρος διακρίνουμε συμμετρικές καμπύλες που δίνουν την αίσθηση πως το καπάκι και η οθόνη αγκαλιάζουν το περιμετρικό μέρος. Στην αριστερή πλευρά υπάρχουν τρία πλήκτρα, λογικά για τη ρύθμιση έντασης και την ενεργοποίηση του Google Assistant, ενώ στην δεξιά βλέπουμε το power button.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα ιριδίζοντα χρώματα: μαύρο, άσπρο, κόκκινο και πράσινο. Πέραν του βίντεο, δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τιμή, διαθεσιμότητα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, κάτι που αναμένουμε να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Απριλίου 2020 19:31

Σχόλια

  • Ωραία πλάτη.. Αλλά μέχρι εκεί. Έχει ακόμα δουλειά η lg αν θέλει να καταφέρει κάτι. Πρώην χρήστης του κορυφαίου κινητού της εποχής του lg g2...

    • Τι ακριβως δουλεια θελει δηλαδη για σενα ? Εδω καλα καλα δεν ξερουμε τα χαρακτηριστικα εβγαλες και συμπερασμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.