Google Now, σε ειδοποιεί σε ποια στάση να κατέβεις

Αν έχεις πάρει ποτέ κάποιο ΜΜΜ και ήσουν αρκετά κουρασμένος για να προσέχεις σε ποια στάση θα κατέβεις, το Google Now έχει την λύση. Μπορείς απλά να ανοίξεις το Google Now όταν είσαι μέσα στο τρένο ή στο λεωφορείο και το Google Now θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σε ειδοποιήσει όταν είσαι κοντά σην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει, για παράδειγμα το σπίτι ή την εργασία.

Με ένα απλό tapping μπορείς να ενεργοποιήσεις την επιλογή και με δύο την απενεργοποιείς. Αυτό το feaure είναι η νέα υπηρεσία που προσφέρει η ψηφιακός βοηθός του Android. Το screenshot δείχνει την λειτουργία αυτή και το πως θα φαίνεται στο Google Now.

Δεν φαίνεται να ενεργοποιεί κάποιο ξυπνητήρι στο alarm app, απλά μόλις πλησιάζεις στο σημείο που σε ενδιαφέρει ενεργοποιεί κάποια υπενθύμιση ώστε να είσαι έτοιμος να κατέβεις από το λεωφορείο η τρένο στην επόμενη στάση. Όπως και να έχει θα φανεί στην πράξη πόσο πρακτικό είναι στην χρήση, αλλά κάθε προσθήκη που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη.

Πηγή

Σχόλια

  • "Όπως και να έχει θα φανεί στην πράξη πόσο πρακτικό είναι στην χρήση, αλλά κάθε προσθήκη που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη είναι ευπρόσδεκτη." Ακριβώς! Ωραία προσθήκη αυτή στο GNow

  • "θα σε ρωτήσει αν θέλεις να σε ειδοποιήσει όταν είσαι κοντά σην τοποθεσία που έχεις αποθηκεύσει, για παράδειγμα το σπίτι ή την εργασία"
    Αν μιλάμε για location based reminders,
    δε μιλάμε για κάτι καινούριο,
    ούτε μιλώντας για app ούτε για ψηφιακές βοηθούς.
    Το ότι θα το σετάρεις ενόσω είσαι στο ΜΜΜ είναι το θέμα;...

    ...μάλιστα.

  • Στο εξωτερικό που η εφαρμογή δουλεύει άψογα και εχει πλήρης ενημέρωση , ειναι πραγματικά πολυ χρήσιμη και απαραίτητη .Στην Ελλάδα πέρα απο τα μεγάλα αστικά κέντρα και πιο πολυ την Αθήνα , ειναι παντελώς άχρηστη . Μακάρι καποια στιγμή να έρθουν και εδώ ολα τα καλούδια της google και της καθε google .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.