Google Pixel 2 XL: Κάποιοι χρήστες το έλαβαν χωρίς Android

Google Pixel 2 XL χωρίς Android, Google Pixel 2 XL: Κάποιοι χρήστες το έλαβαν χωρίς Android

Χωρίς Android έλαβαν κάποιοι χρήστες το Google Pixel 2 XL τους, όπως ανέφεραν στο Reddit, όπου ανέβασαν και εικόνες.

Μικρή μερίδα χρηστών, όταν ενεργοποίησε το Google Pixel 2 XL τους ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μήνυμα που ανέφερε: «Δεν βρέθηκε έγκυρο λειτουργικό σύστημα. Η συσκευή δεν θα ξεκινήσει». Εν συνεχεία παρέπεμπε τους χρήστες να επισκεφτούν μια σελίδα από άλλη συσκευή.

Σύμφωνα με το CNET, το οποίο επικοινώνησε με την Google, το πρόβλημα πλέον έχει διορθωθεί. Η μόνη λύση για όσους έρθουν αντιμέτωποι με αυτό το πρόβλημα είναι να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της Google.

Το εν λόγω πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό κι έχει επηρεάσει μόνο μικρή μερίδα κατόχων, ωστόσο, έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα προβλημάτων που έχουν προκύψει με τα Google Pixel 2 Και Pixel 2 XL.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί προβλήματα με την οθόνη των συσκευών, η οποία αναβοσβήνει ξαφνικά, με τον ήχο που απουσιάζει στη διάρκεια των κλήσεων και με το Android Auto, όπου η συσκευή κρασάρει σε ορισμένες διεργασίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Από ότι φαίνεται το λειτουργικό δεν ήταν στην τιμή… 😂😂😂

Ντοζ

Κανονικά, δεν πρέπει καμμία συσκευή να παρουσιάζει πρόβλημα. Αυτό θυμίζει παλιότερες εποχές. Τότε βέβαια οι εταιρείες σε οποιοδήποτε προϊόν έδειχναν σεβασμό στον καταναλωτή κ σου άλλαζαν εντελώς το προϊόν. Τώρα η μία σου λέει μπες σε μια σελίδα, η άλλη θα το διορθώσω με λογισμικό, η άλλη πάρε αυτόν τον αντάπτορα, κι από πάνω ζητάνε κάθε χρόνο και περισσότερο.
Ολες πρέπει να λειτουργούν άριστα. Όχι μόνο οι πανάκριβες. Αυτές βέβαια, πολύ περισσότερο.

mech.al.

ειναι τοσο ελαφρυ που δεν το αισθανεσαι πλεον 🙂 ή μαλλον μετα απο τόσες “αρρώστιες” η ψυχη αποχώρησε πλεον απο το σωμα 😀

Patsakos.D junior

Stock android babes!!!
Αυτο ειναι που λεμε πιο stock πεθαινεις

vaskor

Απίστευτη γκάφα! Η μεγαλύτερη γκάφα που είδα ποτέ σε κινητό…Απίστευτο να ψωνίσεις συσκευή των 800 και να μην έχει περαστεί λειτουργικό ή να μην το αναγνωρίζει. Δεν έχει ξαναγίνει μιλάμε… Για πολλά γέλια η γκουγκλ..

NtinosMD

Πιο vanilla android experience ψοφας !!!!
Μαλλον μερικα Κινεζακια στη γραμμη παραγωγης βαρεθηκαν να περασουν το λογισμικο στις συσκευες. Χαχα πλακα εζει παντως!

Chris _BMW

Και που να είχε τη μαζική παραγωγή που έχουν APPLE κ σε μικρότερο ποσοστό SAMSUNG.. με 40-50 μυρια συσκευές στο τρίμηνο .

bezilys

Ούτε το ίδιο το λογισμικό δεν την θέλει!

Giorgos

Καλα εε το Android Oreo…δεν υπάρχει λέμε! 😂😂🤣

I am

Πραγματικά λυπάμαι για την εταιρία που έφτιαξε το αγαπημένο μου κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου LG g2. Περίμενα κάτι καλύτερο και σε συνδυασμό με την συμπάθεια μου στην Google ήθελα κάποτε να το χτυπήσω. Από ότι φαίνεται θα καταλήξουμε στην κλασική λύση της ελληνικής αγοράς… Εκτός φυσικά αν η Sony με τις αλλαγές της με πείσει να πάω 2η συνεχόμενη φορά κινητό της

Dikow

Cris bmw
Δεν κατάλαβα ποιος έχει πιο μικρή μαζική παραγωγή από τους δύο. Ως γνωστόν η διαφορά είναι τεράστια. Ποιον εννοείς;

James

Εντάξει ένα μικρό λαθάκι έκαναν! Τουλάχιστον έβαλαν τον bootloader 😛

Evil Queen

Σιγά το πράγμα μπορούν να μπουν στο site της Google με τις Factory images να κατεβάσουν την πιο πρόσφατη ROM στο pc τους και να την κάνουν εγκατάσταση.
Μώρε μώρε

Kostas

Το ψέμα …μας ενώνει Samsung Hellas

Μανος Κουνελάκης

#Evil_Queen για να μπορουν ομως να φλασαρουν τα factory images θα πρέπει να είναι ξεκλειδωτος ο bootloader .Αν δεν είναι (που μάλλον αυτο υποψιαζομαι) τότε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα

james

Μανος Κουνελάκης τα factory images που ειναι signed απο τη google φλασαρονται και με κλειδωμενο bootloader, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Οταν πληρωνεις για κατι πρεπει να λειτουργει οπως πρεπει

Chris_BMW

@ Dikow

Γιατί μπερδεύεστε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω.
Η Apple εννοείτε έχει μεγαλύτερη μαζική παραγωγή ΝΑΥΑΡΧΙΔΑΣ!
Οσα galaxy S πουλάει η Samsung όλο το χρόνο πουλάει η Apple στο πρώτο τριμηνο της εκάστοτε ναυαρχίδας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.