Google Pixel 2 XL: Το πρόβλημα με τον θόρυβο των ηχείων επανήλθε

Google Pixel 2 XL πρόβλημα θόρυβο ηχείων επανήλθε, Google Pixel 2 XL: Το πρόβλημα με τον θόρυβο των ηχείων επανήλθε

Όταν υπάρχουν ειδήσεις που αφορούν τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, είναι πολύ πιθανόν να έχουν να κάνουν με προβλήματα και δυσλειτουργίες των smartphones που αποτέλεσαν μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της χρονιάς. Η Google δεν ήταν καθόλου προσεκτική με τα φετινά high-end κινητά της, με αποτέλεσμα οι δύο προτάσεις να είναι ιδιαίτερα προβληματικές.

Από τις πρώτες ημέρες διάθεσης των Pixel 2 XL υπήρχαν αναφορές για θόρυβο που πήγαζε από τα ηχεία όταν εκείνα αναπαρήγαγαν μουσική, τηλεφωνικές κλήσεις ή ήχο βίντεο. Η Google όμως υποτίθεται πως διόρθωσε το ζήτημα μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Η αλήθεια έιναι πως για μερικές εβδομάδες οι αναφορές χρηστών για το συγκεκριμένο πρόβλημα ελαχιστοποιήθηκαν. Βέβαια, υπήρξαν άλλα θέματα που ταλαιπωρούσαν τους… άτυχους αγοραστές του Pixel 2 XL, όπως φυσικά και του απλού Pixel 2. Δυστυχώς, φαίνεται πως η Google δεν έφτιαξε ποτέ πραγματικά το πρόβλημα θορύβου των ηχείων, αφού πλέον αυτό έχει αναδυθεί για δεύτερη φορά.

Google Pixel 2 XL πρόβλημα θόρυβο ηχείων επανήλθε, Google Pixel 2 XL: Το πρόβλημα με τον θόρυβο των ηχείων επανήλθε

Τόσο στο Reddit, όσο και στα επίσημα forums των προϊόντων της Google υπάρχουν πολλές συζητήσεις (πάνω από 100) που αφορούν ξανά το θέμα θορύβου από τα ηχεία. Μάλιστα, τα “παράσιτα” ακούγονται σε οποιαδήποτε ένταση και αν επιλέξει ο χρήστης. Όπως είναι λογικό, οι κάτοχοι Pixel 2 XL smartphones έχουν φτάσει στο… αμήν, στα όρια των αντοχών και της ανοχής τους. Αξίζει να σημειωθεί πως ένας εκ των απογοητευμένων χρηστών που συμμετείχε στις προαναφερθείσες συζητήσεις έχει αλλάξει τρία (!) Pixel 2 XL μοντέλα λόγω των δυσλειτουργιών που εμφάνιζαν.

Η επιλογή της Google να διαθέσει στο καταναλωτικό κοινό δύο κινητά που απεδείχθησαν τόσο προβληματικά είναι απλά απαράδεκτη. Το γεγονός πως η εταιρεία απαιτεί ένα τσουχτερό ποσό για την αγορά τους καθιστά την κατάσταση ακόμα πιο εξοργιστική για τους αμέτρητους κατόχους που εμπιστεύτηκαν τον τεχνολογικό κολοσσό που το μόνο που δεν έχουν κάνει είναι να χαρούν τις συσκευές τους. Ας ελπίσουμε πως η Google θα διορθώσει πλήρως το πρόβλημα αυτή την φορά και πως του χρόνου οι νέες ναυαρχίδες της θα είναι άξιες του ονόματος και του σεβασμού που εμπνέει εκείνη τόσα χρόνια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

οτι να’ναι , κριμα

bezilys

Google problem 2XL

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ε ναι… τα nexus δεν νταν καλα για τη google. ηθελε κι αυτη να φτιαξει premium…. το πιο γελοιο ειναι οτι αμα δεις την παρουσιαση των 2 pixel θαρρεις πως φτιαξανε διαγαλαξιακο διαστημοπλοιο

Wave

Χρόνια πολλά στο techblog και σε όλο τον κόσμο. Υγεία ευτυχία και ότι καλύτερο

jonjon

Δόξα και τιμή! Στους κατόχους.

tzonaros

συσκευες μονο απο αναγνωρισμένους κατασκευαστες…οχι απο google. Ας μεινει στο κομμάτι του λογισμικού καλυτερα.

Darth

καημένα άτομα με το pixel και σκάνε 1000 και έχουν καταντήσει beta testers……

Darth

@tzonaros γιατι lg το φτιάχνει το κινητό………..(βασικά εκει ειναι και το πρόβλημα)

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μακρια απο lg…. αργα η γρηγορα ολοι οι κατοχοι της μαρκας στο ιδιο καταληγουν
βεβαια η google κοιταξε να τη βγαλει στο τζαμπα γι αυτο και την επιλεγει για τα σαπακια της τα pixel!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και περυσι τα pixel τα πιο σαπακια ηταν ! δεν εγινε φετος πρωτη φορα με τη google!! το χουμε ξαναδει το εργο

tzonaros

παιδια η google αφησε τα νεξους για να τα φτιαχνει κινητά αποκλειστικά με δικια της ευθύνη. το παραμύθι που ελεγαν παλια οτι φταει η σαμσουνγκ και η htc παει.

Darth

τα μονα καλα pixels ηταν της htc (μικρο θεματα) και της huawei (ακομη λιγοτερα θεματα)
της lg ηταν σαπακια οσο δεν παει και η google τη επελεξε καθαρα και μονο λογο κοστους

VHolland

Εγώ πάντως το έχω από την πρώτη μέρα και δεν έχω συναντήσει ούτε ένα πρόβλημα.
Η πρόσφατη αναφορά αφορά 2 (!!!) μόλις άτομα…

Χρήστος

Είμαι κάτοχος του και ευτυχώς δεν έχω κανένα πρόβλημα.Φτανει ποια με τις αρνητικές διαφημίσεις. Το τι συμβαίνει σε περιορισμένο αριθμό συσκευών δεν ισχύει για το σύνολο έλεος.

Darth

@VHolland αν ειχαν ολοι το θεμα θα γινόταν κακός χαμός………

ουτε στο καραπροβλημματικο g4 υπήρχαν σε όλους προβλήματα ουτε στο g2 ουτε στο g3 ουτε καν στο g5 που πάνω απο τα μισα έχουν θεμα με το ΙR

απλά πλέον lg εχει παράδοση να βγάζει ενα τεράστιο ποσοστό συσκευών προβληματικό

Zurabi

Δεν ξέρω άμα οι κάτοχοι εκείνων των ελαττωματικών Pixel 2 ΧL ξέρουν να κάνουν factory reset… Ας συνέχιζε το Nexus branding, τώρα καλά κρασιά.

Λευτερης

Εσεις που βριζετε την HTC, δειτε τη διαφορα ποιτητας με την LG. Το Pixel 2 XL ειναι γεματο προβληματα (οπως ολα τα LG) ενω το μικρο το Pixel 2 δεν παρουσίασε κανενα σοβαρο προβλημα.

John

Η HTC ειναι σε σταθερα καθοδικη πορεια οπως και η Sony , αν και ετσι οπως το παει η LG θα κλεισει το τμημα κινητων πρωτη και απο τις τρεις.

bezilys

@John εσύ κοιμασαι και ονειρευσε το κλείσιμο αυτών των τριών εταιριών χάχα κάμε όνειρα ειδικά για την Sony!!

Darth

@Λευτερης βασικά ολοι την lg βρίζουν… αν δεν κατάλαβες

Mary

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο εγώ δεν έχω δει προβλήματα η παράπονα για τα φετινά της lg, g6/v30. Όποτε ίσως και να είναι αποκλειστικά πρόβλημα της google η οποία έχει και την απόλυτη επίβλεψη στα pixel. Τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για g6/v30 να με διορθώσει.

giorgosgek

@Mary εχεις δικιο , ευθυνη της google ειναι . Oυτε εγω εχω ακουσει τιποτα για g6 / v30 , ισα ισα ακουω πως ειναι κινηταρες, δεν ξερω αν εχει συμβει τιποτα , τουλαχιστον τετοιου μεγεθους…

Darth

@g6 ακουγοντε λιγα γιατι λιγα το εχουν παρει (δεν υπάρχει εμπιστοσύνη πλέον)
το κυριο του προβλημα ειναι το IR
και κερασάκι στην τούρτα χειρότερο (κατα πολυ) ηχείο και χειρότερη camera απο το g5

James

Το πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται Rick Osterloh. Όλο προβλήματα ήταν και το Nexus 6 όταν ο συγκεκριμένος τύπος ήταν CEO της Motorola

Darth

@James ουτε καν………
οσα nexus και pixel ευγαλε η lg ηταν σαπιλα
οσα nexus ευγαλε htc ηταν αρκετα καλα (διο τρια μικρο θεματα)
ενα ευγαλε huawei και ηταν αψογο
και της motorolla ηταν αψογο

με λιγα λογια lg απλα σαπιζει οποςπαντα

James

@Darth η LG από Nexus έβγαλε το 5 και το 5x. Τα έχω και τα δύο. Το 5 ήταν άψογο, ακόμα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα. Το μόνο πρόβλημα που έβγαλε σε κάποιους χρήστες ήταν στο power button. Το 5x σε κάποιους έκαψε πλακέτα, όπως και το 6p της Huawei. Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν ρολόι.

Το χειρότερο με διαφορά ήταν το 6, γι’αυτό και το παράτησε η google πριν λήξει η περίοδος υποστήριξης κάνοντάς του και ένα downgrade. Πολλα προβλήματα σαν των Pixel που δεν έστρωναν με τίποτα.

Για την LG ως εταιρία έχω και εγώ τη χειρότερη άποψη, αλλά στην περίπτωση των Pixel ο σχεδιασμός είναι του τμήματος hardware της Google υπό την επίβλεψη του Osterloh. Η LG απλά τα μόνταρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.