Google Pixel 3a και 3a XL: Εξαιρέθηκαν από τη beta 3 του Android Q, μάλλον θα λάβουν τη beta 4

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a και 3a XL: Εξαιρέθηκαν από τη beta 3 του Android Q, μάλλον θα λάβουν τη beta 4

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες των Google Pixel 3a και Pixel 3a XL δεν μπορούν να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουν την Android Q beta 3. Σύμφωνα με την ενότητα “Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)” στην ιστοσελίδα της Google για το πρόγραμμα Android beta, οι νέες της mid-range συσκευές δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις της beta μέχρι τον Ιούνιο.

Η Google παρουσίασε τα Pixel 3a και Pixel 3a XL την περασμένη εβδομάδα στο Google I/O 2019 μαζί με την τρίτη φάση δοκιμών του Android Q. Οι νέες mid-range συσκευές αποτελούν μία καλή ευκαιρία για τους οπαδούς της Google και των Pixel smartphones, διότι έχουν όλες τα οφέλη ενός Pixel αλλά η τιμή τους είναι αισθητά χαμηλότερη.

Ένα από τα οφέλη που προσφέρει μία Pixel συσκευή είναι η πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις του Android. Οπότε, με σιγουριά λέμε ότι όσοι αγόρασαν ήδη τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL θα είναι αρκετά απογοητευμένη από την αναμονή που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε τα Google Pixel 3a και Pixel 3a XL θα έχουν πρόσβαση στην beta έκδοση του Android Q. Ωστόσο, αναμένεται να αποκτήσουν πρόσβαση τον Ιούνιο, διότι σύμφωνα με το 9to5Google η Google θα κυκλοφορήσει την επόμενη έκδοση ασφαλείας τη Δευτέρα 3 Ιουνίου. Επιπλέον, η Android Q beta 4 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Gear Google Pixel

Google Pixel Buds Pro 2: Δείτε τα ακουστικά και στα τέσσερα χρώματα

Πληροφορίες για τα Pixel Buds Pro 2 της Google διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τα απολαύσουμε σε όλα τα χρώματα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.