Google Pixel 3a: Προκαλεί τους ανταγωνιστές με διαφήμιση που το συγκρίνει με το (i)Phone X

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Προκαλεί τους ανταγωνιστές με διαφήμιση που το συγκρίνει με το (i)Phone X

Η Google για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε midrange συσκευές. Φυσικά αναφερόμαστε στα ολοκαίνουρια Google Pixel 3a και 3a XL.

Τα smartphones κοστίζουν τη μισή τιμή από τις flagship εκδόσεις και έχουν την ίδια ποιότητα κάμερας με τα κανονικά Pixel που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Βέβαια, η Google δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει τους ανταγωνιστές της, αναφερόμενη με έναν ιδιαίτερο τρόπο στις συσκευές που αυτή προσφέρουν.

Η Google ξεκίνησε μία διαφημιστική καμπάνια που συγκρίνει ένα φανταστικό Phone X των $999 με το Google Pixel 3a των $399, υπονοώντας ότι το smartphone της βγάζει καλύτερες νυχτερινές λήψεις.

Προφανώς, η Google υπονοεί το iPhone X της Apple χωρίς να αναφέρει ρητά την εταιρεία. Επιπλέον, ονομάζοντας τη συσκευή Phone X μπορεί να υπονοεί κιόλας ότι το Google Pixel 3a τραβάει καλύτερες φωτογραφίες σε σύγκριση με πολλά άλλα ακριβά τηλέφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επίσημο κατάστημα της Google εμφανίζονται δείγματα φωτογραφιών του Phone X και του Google Pixel 3a. Στο συγκεκριμένο τμήμα της σελίδας υπάρχει υποσημείωση που αναφέρει ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με το iPhone XS και το Google Pixel 3a.

Google Pixel 3a, Google Pixel 3a: Προκαλεί τους ανταγωνιστές με διαφήμιση που το συγκρίνει με το (i)Phone X

Αν το hardware της κάμερας του Google Pixel 3a είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό του Google Pixel 3, τότε κάτι τέτοιο ισχύει στα σίγουρα. Ιδιαίτερα αφού το νέο smartphone έχει τα ίδια χαρακτηριστικά που κάνουν το Pixel 3 να ξεχωρίζει, όπως το Night Sight, το Portrait Mode και την έξυπνη επεξεργασία εικόνας της Google.

Ίσως η κίνηση της Google να μπει στην αγορά των midrange να είναι θετική για όλους. Τα περισσότερα κινητά σε αυτά τα χρήματα έχουν σεβαστά χαρακτηριστικά, αλλά συνήθως υστερούν σε επίπεδο καμερών. Οπότε, η εταιρεία ίσως αναγκάσει τον ανταγωνισμό να δώσει περισσότερη προσοχή στις κάμερες των midrange.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Σαν τα παιδακια “το δικό μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες” ναι αλλα το δικό μου βγάζει καλύτερα βίντεο

TechGeek

Καμια σχέσει, απλά δείχνει ότι ένα 400ευρ κινητό έχει καλύτερη κάμερα από ένα 1200ευρ iPhone. Και αυτό είναι απλά τραγικό για την Apple και πάνω απ όλα δείχνει την τυφλή εμπιστοσύνη των χρηστών της που απλά πέφτουν κορόιδα.

kostas

δεν αντιλεγω αλλα μια εταιρια σαν την google δεν μπορει να λεει οτι το δικο μας βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. ας το δουμε στην πραξη τι φωτογραφιες
βγαζει. ουτε iphonakias ειμαι ουτε googlakias.

Makis

Ο μόνος λόγος που θα γυρνούσα σε Android. Αναβίωση των παλιών καλών nexus.

Ιωαννης

που θέλετε να συγκρίθητε με την Apple

Dimitrisdim14

Μιλάς για την Google …μια από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρίες στον πλανήτη . Η εταιρία έχει κάνει αποδεδειγμένα πολλά πράματα καλύτερα από κάθε άλλη … Google maps … Google assistant. . . Google camera , που με έναν απλό φακό και με τρελούς αλγόριθμους κάνει ότι κάνουν αλλά κινητά με 3 κάμερες . Μην πω για το search engine της Google που το δουλεύεις όλη η γη … Μάλλον η apple σε κάποια θέματα θα ήθελε να μοιάσει στην Google …

NikosAr

Ξέχασες να αναφέρεις: Google following you, Google hearing you, Google think for you, Google ADS for you etc. μαζί με αυτά που αναφέρεις κι εσύ.
Your Google.

NikosAr

Εγώ φέτος έφαγα μεγάλη φρίκη με τις τιμές των iPhones … ήμουν έτοιμος να αλλαξοπιστήσω ..δούλεψα 1 εβδομάδα με LG … και τέλος για εμένα το Android …Οι υπηρεσίες Google σε όλο το τηλέφωνο ?

Makis

Σωστό φίλε. Και ‘γω σε ένα εταιρικό huawei, γεμάτο με τέτοια. Και μετά μιλάνε για Apple…

Milopulos Petros

Φίλοι και λάτρες της τεχνολογίας. Από τότε που αγόρασε το πρώτο Google pixel μου δεν το αλλάζω με κανένα iPhone ή κανένα samsung είναι εργαλείο. Ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.