Google Pixel 4: Αποκαλύφθηκαν renders και screen protectors

Pixel 4, Google Pixel 4: Αποκαλύφθηκαν renders και screen protectors

Η Pixel 4 σειρά της Google ξεκινάει να αποκτά σιγά-σιγά σάρκα και οστά και εκτός από τα χαρακτηριστικά τώρα βλέπουμε και μερικά renders όπως και screen protectors τα οποία επιβεβαιώνουν τις μέχρι τώρα φήμες. Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν και renders της XL έκδοσης καθώς και ένα leak που αποκάλυψε πολλά από τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Όπως μπορούμε να δούμε και το απλό Pixel 4 θα ενσωματώνει bezel στο πάνω και κάτω μέρος αντί για notch και punch hole, τα οποία έγιναν αρκετά διάσημα το διάστημα που μας πέρασε. Ταυτόχρονα, στα render δημιουργείται και η πρώτη εικόνα για την διαφορά στο μέγεθος των δύο smartphone. Επίσης, ο leakster, Ice Universe αποκάλυψε και μερικές φωτογραφίες των screen protectors τα οποία διαθέτουν πολλά cut-out τα οποία θα φιλοξενούν τις front-facing κάμερες καθώς και όλους τους αισθητήρες.

Πιο συγκεκριμένα, στο αριστερό μέρος βλέπουμε, cut-out για τρεις κάμερες εκ των οποίων οι δύο θα είναι front facing και θα χρησιμοποιούνται για selfie φωτογραφίες ενώ η τρίτη θα υποστηρίζει την facial recognition τεχνολογία. Επιπλέον, βλέπουμε το cut-out για το ηχείο καθώς και ένα πιο μεγάλο cut-out το οποίο λέγεται ότι θα φιλοξενεί το Project Soli radar ώστε το smartphone να μπορεί να αναγνωρίσει εντολές που θα δίνονται με την κίνηση των χεριών.

 

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.