Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Pixel 4, Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν μερικές φωτογραφίες οι οποίες αποκαλύπτουν το design της Pixel 4 σειράς της Google. Σήμερα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μία αναφορά η οποία αποκαλύπτει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των Pixel 4 και 4 XL smartphone.

Σύμφωνα με την πηγή, η Google θα τροφοδοτήσει τα δύο νέα smarptohne της, με OLED display τα οποία θα έχουν ανάλυση 2280 x 1080p και 3040 x 1440p.

Η μνήμη RAM του συστήματος θα ξεκινάει από τα 6GB με αναφορές να υποστηρίζουν ότι η Google θα μπορούσε ακόμη και να διπλασιάσει την χωρητικότητα της μνήμης. Μιας και μιλάμε για χωρητικότητα, ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης πιθανόν να ξεκινάει από τα 256GB.

Τα Pixel 4 smartphone μέχρι και την αποκάλυψη του Snapdragon 855+ λεγόταν ότι θα τροφοδοτούνται από τον απλό Snapdragon 855. Ωστόσο, η αποκάλυψη της Qualcomm ίσως σηματοδοτεί τον ερχομό του νέου chipset στην επόμενη γενιά Pixel.

Pixel 4, Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Τα renders που κυκλοφόρησαν παρουσιάζουν ένα smartphone με κανονικά bezel στο πάνω και κάτω μέρος. Αυτό ίσως να συμβαίνει γιατί η Google θα ενσωματώσει δύο selfie κάμερες, έναν προηγμένο αισθητήρα φωτός και το Project Soli radar το οποίο θα επιτρέπει την εκτέλεση εντολών με το κούνημα των χεριών. Αυτό το feature δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Pixel 4, Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Η πίσω όψη του smartphone θα γνωρίσει αλλαγές αφού η Google επιβεβαίωσε το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας, το οποίο θα φιλοξενεί την τριπλή κάμερα και το LED flash. Αυτή η κάμερα θα αποτελείται από μία αναβαθμισμένη έκδοση της 12.2MP κάμερας του Pixel 3, μία νέα 16MP telephoto zoom κάμερα ενώ η τρίτη κάμερα παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Pixel 4, Google Pixel 4: Leak αποκαλύπτει τα specs της σειράς

Όπως αποκαλύφθηκε από μία φωτογραφία, τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL θα παρουσιαστούν στον κόσμο τον Οκτώβριο μετά από τα Galaxy Note 10 και iPhone 11.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Ωρα να μιλησουμε ξανα σοβαρα περί mobile photography 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Pixel 4 XL

Pixel 4: Παίρνει ενημέρωση λογισμικού αλλά μόνο για προγραμματιστές

Οι πωλήσεις των Pixel 4 και Pixel 4 XL δεν τα πήγαν τόσο καλά όσο θα περίμενε η Google και, μάλιστα, δύο μηχανικοί έχασαν τη δουλειά τους για το κακό αποτέλεσμα.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.