Google Pixel 4: Η κάμερα ίσως έχει 20x zoom

Pixel 4, Google Pixel 4: Η κάμερα ίσως έχει 20x zoom

Η Google ετοιμάζει την αποκάλυψη των Pixel 4 smartphone και τα κομμάτια του παζλ ολοκληρώνουν σιγά σιγά την εμφάνιση αλλά και τα χαρακτηριστικά των συσκευών. Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι οι πολλαπλές κάμερες δεν κάνουν την τέλεια φωτογραφία, φέτος όμως όπως όλα δείχνουν θα κάνει το επόμενο βήμα, τοποθετώντας τριπλή κάμερα στην σειρά.

Το triple camera setup θα τοποθετηθεί στο επιβεβαιωμένο τετράγωνο πλαίσιο που θα υπάρχει στην πάνω αριστερά γωνία και σύμφωνα με πληροφορίες, η Google ετοιμάζει ένα DSLR-like software το οποίο θα ξεκλειδώσει όλες τις λειτουργίες της κάμερας.

Ένας Youtuber εντόπισε στον Instagram λογαριασμό του Director of Design της Google, Claude Zellweger, μία φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στο Google Design Studio. Ο Creative Lead and Industial Design Manager της εταιρείας, Alberto Villareal, σχολίασε άμεσα σε αυτήν την δημοσίευση λέγοντας πως η φωτογραφία τραβήχτηκε με μία άγνωστη Pixel συσκευή στο 20x zoom.

https://www.instagram.com/p/B09mBnqHozR/

Άρα πολύ πιθανόν η φωτογραφία να έχει τραβηχτεί με ένα Pixel 4 και το φημολογούμενο DSLR χαρακτηριστικό. Η Google μας έχει συνηθίσει σε κάμερες που τραβάνε εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμη και με μονή διάταξη. Αναρωτιέμαι λοιπόν που θα φτάσει την φωτογραφία και το βίντεο ο Αμερικανικός κολοσσός με ένα triple camera setup και το DSLR-like software.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το triple camera setup θα αποτελείται από μία 12MP κύρια κάμερα και έναν 16MP snapper ο οποίος πιθανόν να είναι telephoto.

Pixel 4, Google Pixel 4: Η κάμερα ίσως έχει 20x zoom

Εσωτερικά αναμένεται να δούμε τον Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που ξεκινάει από τα 64GB και φτάνει μέχρι τα 128GB. Η οθόνη θα έχει μέγεθος 5.7 και 6.3 ίντσες για τα Pixel 4 και 4 XL και θα είναι τύπου AMOLED. Το απλό μοντέλο θα έχει ανάλυση FHD+ (2280 x 1080p) ενώ η οθόνη του XL θα είναι ανάλυσης QHD+ (3040 x 1440p) και θα υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης που ανέρχεται στα 90Hz.

Τα δύο συστήματα θα τροφοδοτούνται από μπαταρία χωρητικότητας 2.800mAh και 3.700mAh και θα τρέχουν το Android 10 Q.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Πω πω θα κάνουν πάρτυ τα xiaomi και τα oneplus με αυτό το software. Μπράβο Google που δίνεις αξία στα κινέζικα badget devices.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Google Google Pixel 4

Google: Συμβιβασμός 8 εκατ. δολαρίων για τις “παραπλανητικές” ραδιοφωνικές διαφημίσεις Pixel 4

Tην περασμένη χρονιά, η πολιτεία του Τέξας μήνυσε την Google για παραπλανητικές ραδιοφωνικές διαφημίσεις για τη σειρά Pixel 4.

Smartphones Google Google Pixel 4 Google Pixel 4 XL

Pixel 4/ 4 XL: Έφτασε η τελευταία τους εγγυημένη ενημέρωση λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Pixel Οκτωβρίου, η οποία θα είναι και η τελευταία που έχει προγραμματιστεί για τα Pixel 4 και Pixel 4 XL.

Smartphones featured Google Pixel 4

Pixel 4 έλαβε κατά λάθος ενημέρωση με Android 13

Αν και το περιμένουμε τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, ένας κάτοχος Pixel 4 έλαβε πρόσφατα την ενημέρωση Android 13 στις 23 Ιουνίου.

Smartphones Google Google Pixel Google Pixel 4

Google Pixel 4: Κάποιοι χρήστες έχουν εκ νέου πρόβλημα με το Face Unlock

Με το τελευταίο update των Google Pixel 4 φαίνεται να επανήλθε για κάποιους χρήστες το πρόβλημα του Face Unlock, καθώς δε τους αναγνωρίζει.