Google Pixel 4 και 4 XL: Έχουν την καλύτερη οθόνη στην αγορά

Εχθές η Google ανακοίνωσε τα νέα Google Pixel 4 και 4 XL. Συνήθως τα Pixel smartphones είναι γνωστά για τις φωτογραφικές ικανότητες και την οθόνη τους.

Πέρυσι, το DisplayMate βαθμολόγησε το Google Pixel 3 XL με A+, όπου είναι και η υψηλότερη βαθμολογία. Φαίνεται ότι η εταιρεία κράτησε τη συνταγή της επιτυχίας αφού και φέτος τα Pixel 4 έλαβαν την ίδια βαθμολογία.

Περιγράφοντας τις οθόνες των Google Pixel 4, το DisplayMate αναφέρει ότι αγγίζουν την τελειότητα. Ο συντάκτης της αναφοράς δεν κρύβει καθόλου τον ενθουσιασμό του, όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης των Pixel 4.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα η οθόνη του smartphone έχει εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, φωτεινότητα και υψηλό ποσοστό ανανέωσης. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μία ευχάριστη εμπειρία προβολής.

Συνολικά, η οθόνη του Google Pixel 4 έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία “Α+”, διότι προσφέρει σημαντικά καλύτερη απόδοση σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphones.

Τέλος, το DisplayMate αναφέρει ότι το Pixel 4, σε σύγκριση με τον πρόγονο του, έχει 10% αυξημένη φωτεινότητα, το colour standard βελτιώθηκε και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πιο αποδοτική.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Οκτωβρίου 2019 22:02

Σχόλια

  • Ε ναι απ τα 5 φετινα smartphones ολα κ ολα που εχουν τεσταρει τo Pixel παιρνει τη καλυτερη βαθμολογια, δυστυχως απο αυτα λειπει φυσικα το Rog Phone 2 που προσωπικα πιστευω φοραει το καλυτερο πανελ της αγορας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.