Google Pixel 4: Ο διαμοιρασμός εικόνων είναι πιο εύκολος από ποτέ

Google Pixel 4, Google Pixel 4: Ο διαμοιρασμός εικόνων είναι πιο εύκολος από ποτέ

Τα Google Pixel 4 είναι ίσως τα πιο leaked smartphones της δεκαετίας. Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει δεκάδες leaks των έξυπνων τηλεφώνων και ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα διέρρευσαν από βίντεο και εικόνες, μέχρι λίστες με τα χαρακτηριστικά τους.

Έχουν μείνει 11 ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των smartphones, και αυτή τη φορά το XDA-Developers απέκτησε πρόσβαση στην τελευταία έκδοση του Pixel Tips app μέσω του οποίο ανακάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τα Pixel 4.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η εφαρμογή κάμερας των Google Pixel 4 θα έχει ένα χαρακτηριστικό με όνομα Social Share. Όπως όλα δείχνουν αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει τον διαμοιρασμό της τελευταίας φωτογραφίας που τραβήχτηκε με ένα απλό swipe up στο thumbnail της.

Στη συνέχεια, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της εφαρμογής μέσω της οποίας θα γίνει αποστολή της φωτογραφίας. Θεωρητικά, το Social Share βοηθά στη μείωση του χρόνου που απαιτείται για τον διαμοιρασμό μιας φωτογραφίας, τουλάχιστον όσον αφορά τα Pixel 4.

Επιπλέον, το Pixel Tips αποκάλυψε ότι τα Google Pixel 4 θα μπορούν να ξεκινούν άμεσα “Pro Session” στο Google One. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει την εγγραφή συνεδριών στις οποίες οι Google experts παρουσιάζουν τα Pixel smartphones και τα χαρακτηριστικά τους. Προς το παρόν, το Pro Session είναι διαθέσιμο μόνο στα Αγγλικά και μόνο στην Βόρειο Αμερική.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.