Smartphones

Google Pixel 4: Screen protector προδίδει την ύπαρξη punch hole

Η εμβληματική 4η σειρά Pixel της Google μάλλον θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο αλλά ένα screen protector μιας εταιρείας πρόδωσε την ύπαρξη του punch hole.

Το προστατευτικό γυαλί της Skinomi έχει μεγάλο cut out παρόμοιο με αυτό του Galaxy S10+, το οποίο θα φιλοξενεί φυσικά την front facing κάμερα. Ωστόσο, η θήκη σύμφωνα με την λίστα απευθύνεται μόνο για το απλό Pixel 4 ενώ σύμφωνα με προηγούμενες φήμες μόνο το Pixel 4 XL θα ενσωματώνει διπλή front facing κάμερα.

Πριν δύο βδομάδες σχεδόν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που διέρρευσε υποστήριζε το ίδιο πράγμα όπως και renders των Pixel 4 και Pixel 4 XL που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο νωρίτερα.

Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Pixel 4 σειρά σύμφωνα με το τελευταίο leak. Ο Jon Prosser υποστηρίζει ότι, η Google θα αλλάξει τα φυσικά κουμπιά με πλήκτρα αφής, ενώ η πηγή του είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη του punch-hole. Τα front facing stereo ηχεία δεν θα απουσιάζουν από την ναυαρχίδα της Google, η οποία μάλλον θα μεταφερθεί στην in-display γενιά των fingerprint scanner.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.