Smartphones

Google Pixel 8 Pro: Ίσως με τον ταχύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέχρι σήμερα

Η ομάδα της 91Mobiles, σε συνεργασία με τον προγραμματιστή Kuba Wojciechowski, μας επιτρέπει να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο μελλοντικό Pixel 8 Pro της Google. Μετά τις αποκαλύψεις για ένα επερχόμενο Pixel Ultra, που έφερε στο φως ο Kuba ψάχνοντας στον πυρήνα του πηγαίου κώδικα του Pixel 7 Pro, o προγραμματιστής επιστρέφει.

Αυτή τη φορά εντόπισε μια συσκευή με την κωδική ονομασία G10, ή, ενδεχομένως, «gepard», η γερμανική λέξη για το Cheetah. Το Cheetah ήταν η κωδική ονομασία του Pixel 7 Pro πολύ πριν από την επίσημη αποκάλυψή του τον Μάιο. Το G10 πιθανότατα αντιπροσωπεύει κάποια πρώιμη δοκιμή για τη σειρά Pixel 8.

Αυτή η συσκευή φαίνεται να είναι σαν να είναι ένα πρωτότυπο τηλέφωνο, όχι κάτι που θα δούμε στα ράφια. Με βάση την οθόνη 1440p και τις διαστάσεις του, είναι πανομοιότυπο με ένα Pixel 7 Pro, χωρίς εξωτερικές αλλαγές. Ωστόσο, προχωρά σε εσωτερικές αλλαγές, στις προδιαγραφές του, αντικαθιστώντας τον οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη με μια παραλλαγή υπερήχων.

Αυτή η πληροφορία, αν τελικά γίνει πραγματικότητα, θα ευχαριστήσει τους χρήστες που ζητούν μια συσκευή Pixel με έναν εξαιρετικά γρήγορο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τα Pixel 7 και 7 Pro έχουν κάνει άλματα από τον αργό και αναξιόπιστο αισθητήρα των προκατόχων τους αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με το Samsung Galaxy S22 Ultra. Με έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, το Pixel 8 Pro θα μπορούσε να ανταγωνιστεί άλλες ναυαρχίδες παρόμοιας τιμής. Το αν αυτή η δυνατότητα θα έφτανε και στο μικρότερο και φθηνότερο Pixel 8, άγνωστο.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.