Smartphones

Nothing Phone (1): Η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες και βελτιστοποιήσεις

Μπορεί η Nothing να μην έχει εξοπλίσει με Android 13 το Phone (1), ωστόσο έχει προσφέρει στη συσκευή πολλές μικρές ενημερώσεις για να κάνει την εμπειρία χρήστη πιο ευχάριστη. Τώρα κυκλοφόρησε το πρόσφατο Nothing OS 1.1.6.

Αυτή φέρνει υποστήριξη για τον AR Core της Google, ενώ για την κάμερα υπόσχεται πιο ευκρινή βίντεο με βελτιωμένη σταθερότητα και πάντα ενεργοποιημένη από προεπιλογή φωτεινή ένδειξη εγγραφής. Η εμπειρία εκκίνησης θα πρέπει να είναι πιο ομαλή, η κατάσταση της μπαταρίας που εμφανίζεται είναι πιο ακριβής και το ηχητικό εφέ NFC έχει ενημερωθεί.

Η μέγιστη φωτεινότητα κατά την προβολή περιεχομένου HDR έχει αυξηθεί, αλλά το πόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί. Τον Αύγουστο υπήρχε κάποια διαμάχη σχετικά με τη μέγιστη φωτεινότητα του πάνελ, η οποία διαφημίστηκε ως 1.200 nits, αλλά δεν τα έπιασε ποτέ.

Σύμφωνα με τη Nothing, το hardware είναι ικανό να το πετύχει αλλά προκειμένου να προσφέρει “μια ισορροπημένη εμπειρία χρήστη όσον αφορά τη θερμότητα και την κατανάλωση μπαταρίας” περιορίστηκε σε λογισμικό στα 700 nits.

Τέλος, υπάρχουν μερικές βελτιώσεις που σχετίζονται με το Glyph: μια ενημερωμένη, «πιο αντιδραστική» κινούμενη εικόνα Flip to Glyph, καθώς και η λυχνία φόρτισης Glyph που τώρα «συγχρονίζεται με το ηχητικό εφέ». Φυσικά, αναφέρονται και οι συνήθεις ανώνυμες “γενικές διορθώσεις σφαλμάτων”.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί σταδιακά και μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να διαρρεύσει σε όλες τις μονάδες της φύσης. Έχει μέγεθος 62 MB.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.